Observand mecanismele naturale ale pielii in timpul expunerii la soare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat o noua generatie de protectie solara: NUDE TOUCH.

Comunicat de presa

CE OFERA PHOTODERM NUDE TOUCH SPF 50+

Protectie foarte inalta si sigura!

Asocierea de filtre anti UVB si UVA, 100% minerale ofera pielii protectie sigura impotriva efectelor nedorite ale expunerii la soare. In plus, brevetul Cellular BioprotectionTM intareste sistemul natural de aparare al pielii, prevenind degradarea ADN-ului celular.


8 ore de matifiere

Formula inovativa Photoderm Nude Touch SPF 50+ inglobeaza pigmenti naturali, pudre matifiante si soft-focus, oferind un ten proaspat si matifiat intreaga zi.

Mai putine imperfectiuni

Complexul brevetat FluidactivTM regleaza calitatea si cantitatea de sebum produse de piele. Astfel, tenul tau va fi mai sanatos si mai luminos de la o zi la alta.

CUM VEI EXPERIMENTA TEHNOLOGIA LIQUID TO POWDER

In prima faza textura este lichida. Componentele volatile incep sa se evapore oferind senzatia de produs ultra-lejer.

In faza a doua, agentii de dispersie ofera senzatia de „alunecare” a texturii pe piele, produsul distribuindu-se astfel in mod uniform pe piele.

In faza a treia, se va simti efectul de catifea. Pielea va ramane foarte fina si luminoasa, iar imperfectiunile neutralizate.

Inainte de a aplica Photoderm Nude Touch SPF 50+ sticluta trebuie agitata foarte bine. In interiorul flaconului se afla 2 sfere care ajuta produsul sa se omogenizeze. Cand se vor auzi cele 2 sfere eliberate in flacon, lovindu-se fara obstacole,atunci se poate incepe aplicarea.

Photoderm NUDE TOUCH SPF 50+ este disponibil in trei nuante: natural (tenta foarte deschisa), claire (tenta deschisa)si doree (tenta inchisa, aurie)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri