Temperaturile ridicate ne obliga sa punem confortul pe primul loc atunci când trebuie sa facem alegeri vestimentare pentru sezonul cald, iar cest lucru se aplica si in cazul pijamalelor. Noua colectie de pijamale si chemise-uri propuse de SevenSins.ro in acest sezon se bazeaza pe materiale usoare si racoroase, cu ajutorul carora serile fierbinti de vara devin mai usor suportabile.

In centrul colectiei se afla tesaturi precum bumbacul si satinul, care sunt ornamentate cu insertii fine de dantela. Modelele sunt diversificate, seria cuprinzând atât compleuri din doua piese, cât si chemise-uri de mai multe lungimi, ideale pentru orice silueta.

Seturile din bumbac - o alegere sezoniera inspirata

Compleurile din bumbac alcatuite din maiouri si pantaloni scurti predomina in noua serie de pijamale, care contine de asemenea si seturi formate din tricouri si pantaloni midi sau lungi. Practice si racoroase, acestea reprezinta intotdeauna o alegere relaxanta pentru finalul unei zile caniculare. Imprimeurile seturilor variaza de la buline de diverse dimensiuni la floricele colorate si animal printuri.

In ceea ce priveste culorile, tendintele se indreapta cel mai mult spre nuante deschise de gri si roz, fara a neglija insa rosu, tonurile de crem si bej sau alb.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Satinul, un material elegant si usor de purtat

Pentru doamnele si domnisoarele mai pretentioase, care prefera sa simta atingerea racoroasa si fina a pieseleor, se afla seturile de pijamale din satin.

Acestea denota feminitate, dar in acelasi timp sunt si una dintre cele mai comode optiuni. Seturile de acest fel sunt formate din topuri de tip maiou si pantaloni scurti, iar culorile cele mai populare sunt negru, albastru, rosu si alb. Combinatiile cromatice armonizate, precum si accentele de dantela si funde de diverse dimensiuni adauga acestor compleuri un plus de farmec, iar purtatoarelor stil si eleganta.

Chemise-uri sexy pentru femei provocatoare

Orice femeie are grija sa adauge garderobei sale si cateva modele de neglijeuri si camasi de noapte provocatoare. Paleta de oferte SevenSins este larga si la acest capitol, deoarece cuprinde si chemise-uri si seturi de camasi si halate destinate doamnelor si domnisoarelor cu gusturi alese. Cele mai populare modele de chemise-uri din acest sezon sunt cele scurte, prevazute cu bretele reglabile si diverse accente florale dantelate in zona bustului. Accesoriile de tip funda nu lipsesc nici aici, iar culorile preferate sunt negrul si nuantele de albastru, crem sau gri. Unele seturi includ si halate asortate, care sunt multifunctionale si completeaza perfect tinuta.

Intreaga colectie de piese ideale pentru noptile de vara este disponibila pe www.sevensins.ro si in showroom-ul din strada Orzari nr. 3, Bucuresti.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima, lenjerie intima sexy si costume de baie. Din 2009, magazinul a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri