23 Iunie 2017 publicat în Noutati 1 share-uri

Ne place sau nu, traim intr-o societate in care suntem etichetati dupa aparente, de aceea este foarte important felul in care ne prezentam, garderoba ocupand un loc important pentru fiecare dintre noi.

Comunicat de presa

Moda este in continua schimbare, iar hainele pe care le achizitionam sunt diverse, atat din punct de vedere al materialelor cat si al culorilor. in acest anotimp optam pentru o vestimentatie cat mai colorata si mai lejera, iar pielea noastra are nevoie de o atingere catifelata si placuta, astfel incat sa ne simtim confortabil.

Pentru a arata bine, suntem grijulii cu hainele pe care le alegem si sub nici o forma nu concepem sa purtam haine uzate in anotimpul nostru preferat. si pentru ca este vara si iti place sa iti etalezi cat mai mult hainele, Asevi iti face un cadou si te invata cum sa prelungesti viata hainelor tale cu balsamul de rufe Asevi Talco Rosa.

Daca vom adauga Asevi Talco Rosa la fiecare spalare, vom observa cum uzura isi va pierde din putere, hainele vor fi mai moi, isi vor pastra culoarea intensa si vor purta un parfum exotic. Magia acestui balsam nu se opreste aici, ci elimina si electricitatea statica din ele. Astfel, ne vom simti mereu in largul nostru, indiferent ce purtam.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

Prospetimea si parfumul indelungat conferite hainelor noastre vor persista in orice moment al zilei, iar noi ne vom simti ca si cum am pasi pe un podium de defilare, sub atentia privirilor pline de admiratie a celor din jur.

Si uite asa suntem de fiecare data in centrul atentiei!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri