TV5MONDE a programat pentru inceputul saptamanii un documentar despre viata legendarei artiste, DALIDA, POUR TOUJOURS, iar pentru duminica seara filmul LE BATTANT, cu Alain Delon, acesta fiind si unul dintre filmele regizate de el.

Comunicat de presa

Nascuta in Egipt, in 1933, din parinti italieni, fascinanta Dalida (Yolanda Cristina Gigliotti) a scris istorie, fiind prima artista castigatoare a Discului de diamant. Pleaca la Paris, in cautarea gloriei, unde, intr-o perioada de restriste financiara, singurul prieten ii este un vecin de bloc: Alain Delon, rebelul filmului francez, care avea sa devina unul dintre cei mai iubiti actori ai cinematografiei mondiale. Amandoi, in exact aceeasi situatie, la inceput de cariera.

„Ea venea din Orientul Apropiat, cu un singur bagaj: un titlu de Miss Egipt 1954. (…) Zece ani mai tarziu, devenise Dalida, iar eu, Delon”, povesteste actorul in cartea sa biografica, Les femmes de ma vie, citata de Paris Match.

TV5MONDE a programat pentru inceputul saptamanii un documentar despre viata legendarei artiste, DALIDA, POUR TOUJOURS (luni, 19 iunie, de la 22:00), iar pentru duminica seara, la Cinema TV5MONDE, filmul LE BATTANT, cu Alain Delon, acesta fiind si unul dintre filmele regizate de el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

DALIDA POUR TOUJOURS - de la 22:00

Din Cairo pana la Paris, urmarim viata personala si cariera micutei Yolanda, devenita legendara Dalida. Timp de 30 de ani, vedeta muzicii franceze a explorat stilurile si genurile muzicale, cunoscand un succes enorm si o fericire personala capricioasa. Realizatorul Michel Dumoulin a urmarit-o timp de trei ani.

Realizator: Michel Dumoulin (Franta 1977, remasterizat in 2015)

Video, aici.

LE BATTANT - Duminica, 25 iunie, de la 22:00

Jacques Darnay iese din inchisoare, dupa ce a ispasit o pedeapsa de zece ani pentru furtul unei bijuterii. Insa problema n-a fost niciodata lamurita: a actionat singur? Unde se afla bijuteria? Prin urmare, este numaidecat urmarit de politie si de „vechii prieteni''.

Regia: Alain Delon (Franta, 1983)
Scenariul: Christopher Frank, dupa un roman de Andre Caroff
Distributia: Alain Delon (Jacques Darnay), Francois Perier (Gino Ruggieri), Pierre Mondy (Rouxel), Anne Parillaud (Nathalie)
Genul: politist
Atentionare: Nerecomandat minorilor sub 10 ani (-10)

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Detalii despre film, aici.


-----

Gasiti aici grila de programe de limba franceza, cu subtitrare in limba romana, difuzate de TV5MONDE in iunie :
pe site-ul TV5MONDE Romania [europe.tv5monde.com/ro]
si pe pagina de facebook TV5MONDE Romania [facebook.com/TV5MONDERomania].

Bucuresti, 19 iunie 2017
Anca Romanescu. PUNK PR. anca@punkpr.ro. 0732 144 570


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri