Seria de desene animate este special creata pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani, avand scop distractiv, dar si educativ.

Comunicat de presa

Seria Aventurile lui Dino, creata de Danonino, a fost lansata in premiera in luna mai, exclusiv pe canalul de YouTube Aventurile lui Dino Danonino Romania. Aceasta aduce in prim plan aventurile a patru prieteni care locuiesc si calatoresc pe vasul zburator Atlas. Condusi de spiritul de aventura si de prietenia stransa dintre ei, acestia au parte de cele mai interesante si amuzante misiuni.

Seria de desene animate este special creata pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 9 ani, avand scop distractiv, dar si educativ. Prin personajele atat de simpatice si actiunile usor de inteles de catre copii sunt comunicate valori esentiale precum prietenia, curajul, familia, spiritul de echipa si generozitatea.

Sa facem cunostinta cu personajele:

Doua noi episoade sunt difuzate in fiecare sambata dimineata, de la ora 10.00, pe canalul de YouTube si LIVE pe pagina de Facebook Danonino. Primele 10 episoade pot fi deja vizionate online, iar pentru a fi curent cu noile aventuri ale celor patru prieteni va invitam sa dati subscribe canalului de YouTube Aventurile lui Dino Danonino Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Fiecare zi e o aventura! Hai si tu la drum cu Aventurile lui Dino si descopera o lume plina de surprize si culori.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri