Sa gasesti si mai ales sa mentii echilibrul intre profesie, familie si prieteni poate fi uneori foarte dificil si provocator.

Femeile moderne sunt intotdeauna dornice sa gaseasca solutii care sa le ajute sa mentina aceasta balanta cat mai echilibrata si tocmai de aceea obiceiurile de consum ale acestora includ produse si servicii de cea mai buna calitate, eficiente si de incredere. Persil este solutia completa pentru rezultate perfecte cand vine vorba de haine curate si parfumate, fiind partenerul ideal pentru familiile moderne ce au nevoie de rezultate extraordinare cu eforturi minime.

Noua formula Persil le ofera consumatorilor beneficii multiple, orientandu-se catre cele mai importante atuuri pe care ar trebui sa le aiba un detergent modern:

Noua formula Persil:

- Putere mare de indepartare a petelor

Noua gama Persil 360° Complete Clean cuprinde cel mai bun detergent lichid pentru indepartarea petelor** cu un mixt de enzime si un nou polimer care indeparteaza cu usurinta petele, cu fiecare spalare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

- Stralucire

O combinatie inovatoare intre inhibatorul de transfer al culorilor si inalbitorul optic din formula Persil are ca rezultat o imbunatatire a efectului de stralucire a hainelor.

- Prospetime de lunga durata

Noul Persil contine o noua nota de parfum, ce are la baza o tehnologie imbunatatita si revolutionara.

Bazandu-se pe tehnologia apreciata de zeci de ani de consumatori, Persil 360° Complete Clean ofera solutia completa pentru rezultate perfecte. Astfel, noul Persil ramane un partener de incredere pentru consumatorii moderni care sunt in cautare de solutii inovatoare, care sa ii ajute sa castige mai mult timp pentru ei si familiile lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri