De peste 30 de ani, produsele frantuzesti Melvita daruiesc oamenilor unele dintre cele mai rafinate uleiuri de infrumusetare prin gasirea in intreaga lume de zone naturale neatinse si prin folosirea celor mai pure resurse botanice.

Comunicatd e presa

Toate beneficiile se reunesc intr-o gama de produse concepute pentru a le pune in valoare unicitatea.

Astfel a luat nastere uleiul extraordinar L'Or Bio, pentru care Melvita a selectat cinci specii de arbori, ale caror fructe si seminte contin cele mai pretioase ingrediente organice: ulei de argan din Maroc, ulei de pracaxi din Amazonia, ulei Kendi din Indonezia, ulei de inca inchi din Peru si ulei de Buriti din Brazilia. Impreuna, cele cinci uleiuri cosmetice formeaza L’Or Bio, ce invaluie corpul in stralucire, pentru o piele catifelata si un par matasos.

Acest amestec unic de uleiuri benefice este baza gamei L’Or Bio, ce contine o varietate rafinata de texturi:

Ulei extraordinar – avand o textura fina, acest ulei uscat este destinat ingrijirii corpului. Perfect hidratata si protejata, pielea radiaza de frumusete, tenul este hranit, iar parul devine moale si matasos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Apa de toaleta – cu o formula 100% naturala, parfumul L’Or Bio este plin de contraste. Prospetimea usor picanta a bergamotei italiene si a frunzelor de smochin se imbina armonios cu notele dulci si placute ale iasomiei si florilor de tiare, iar cedrul virginian si vanilia completeaza intreaga aroma.

Gel de dus extraordinar – cu un parfum proaspat, gelul de dus curata delicat pielea, invelind corpul in cea mai placuta mangaiere. Cu o formula fara coloranti sau sulfati, produsul lasa pielea subtil parfumata si catifelata.

Lapte de corp extraordinar – avand o textura incredibil de catifelata si fluida, produsul ofera pielii o hidratare profunda si o atingere catifelata (fara a lasa urme uleioase), parfumand discret corpul. Pret: 96 ron

Sapun – cu o spuma delicata si o aroma captivanta, sapunul este un adevarat deliciu pentru piele! Pret: 31 ron

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Luciu de buze - formulat cu cinci uleiuri organice rare si pretioase, bogate in omega 3, 6 si 9 si acizi grasi, acest luciu hidratant contine pigmenti naturali de bronz, pentru a da buzelor o stralucire catifelata.

Produsele Melvita sunt disponibile in farmaciile Sensiblu.

Ne putem imprieteni si pe www.facebook.com/MelvitaRO
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri