Floria, prin divizia de amenajari peisagere si prin Floria la Evenimente, a realizat proiectul floristic spectaculos ce marcheaza aniversarea a 9 ani de la deschiderea centrului comercial Baneasa Shopping City. Decorul inedit invita vizitatorii la #ShoppingDePoveste, fiind inspirat de lumea fantastica a spectacolelor Varekai ale Cirque du Soleil.

Floria a creat decorul floristic fantastic pentru aniversarea a 9 ani Baneasa Shopping City

Floria, prin divizia de amenajari peisagere si prin Floria la Evenimente, a realizat proiectul floristic spectaculos ce marcheaza aniversarea a 9 ani de la deschiderea centrului comercial Baneasa Shopping City. Decorul inedit invita vizitatorii la #ShoppingDePoveste, fiind inspirat de lumea fantastica a spectacolelor Varekai ale Cirque du Soleil.

Amenajarea floristica impresionanta reprezinta o pregatire a vizitatorilor pentru momentul culminant al campaniei: prezentarea in avanpremiera a 3 acte din spectacolului VAREKAI by Cirque du Soleil, ce va avea loc in centrul comercial pe 2 mai.

Proiectul cuprinde amenajarea floristica pe trei zone complementare ce alcatuiesc decorul centrului comercial incepand cu 18 aprilie: rochii din plante si flori purtate de manechine suspendate, zona dedicata fotografiilor (photo corner) si zona principala, padurea fantastica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Padurea fantastica, zona cea mai ampla din cadrul proiectului realizat de Floria, are o suprafata de aproximativ 70 mp. Situata in Atrium, aceasta cuprinde peste 700 de plante din 80 de specii exotice distincte, dispuse pe 4 straturi specifice padurilor tropicale.

Pentru zona dedicata fotografiilor (photocorner) conceptul a fost Fantasy. Panoul este realizat in 3D cu elemente de poveste supradimensionate. Fotoliul are forma unei flori, peretele este desprins din romanul Marile Sperante, iar o usa decorata intareste conceptul de trecere intr-o dimensiune fantastica.

Manechinele suspendate cu rochii din plante descriu centrul comercial Baneasa Shopping City ca loc in care Fantasy meets Fashion si transpun vizitatorii intr-o atmosfera de poveste cu creatii haute-couture realizate din materiale floristice.

Realizarea proiectului a presupus implicarea unei echipe de 15 persoane (floristi, concept designers, asistenti tehnici, alpinisti), si a durat 32 ore.

Elementele spectaculoase de decor realizate de Floria pot fi descoperite si admirate in Baneasa Shopping City in perioada 18 aprilie – 2 mai.

#ShoppingDePoveste #DecorDePoveste
#Floria #BaneasaShoppingCity

Depre Floria

Grupul Floria opereaza floraria online Floria.ro, re eaua de florarii Floria In Strada, precum si divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Reteaua de florarii Floria In Strada cuprinde 4 florarii in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzarilor online de flori, implineste anul acesta 7 ani de existenta. Floria.ro a castigat de cinci ori titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) si din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete si aranjamente.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri