Provocarile cotidiente si stilul de viata dinamic le lasa femeilor tot mai putin timp la dispozitie pentru improspatarea machiajului, subliniind importanta produselor cosmetice care le ajuta sa se simta frumoase de dimineata pana seara.

Provocarile cotidiente si stilul de viata dinamic le lasa femeilor tot mai putin timp la dispozitie pentru improspatarea machiajului, subliniind importanta produselor cosmetice care le ajuta sa se simta frumoase de dimineata pana seara.

Amway vine in intampinarea femeilor active prin lansarea noului corector Artistry Exact Fit ™ Perfecting Concealer, care ofera tenului un aspect natural, fara cusur, ce camufleaza, pe durata intregii zile, micile imprefectiuni ale pielii.

TEHNOLOGIE COLOR LOCK

Perfectiunea pe durata intregii zile este asigurata de tehnologia revolutionara Color Lock a noului Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer. Formula avansata este flexibila si rezistenta la transfer. Indiferent de activitate, de caldura sau umiditatea la care ne expunem tenul, pigmentii noului corector sunt perfect calibrati pentru rezistenta si confort.

TRANSFORMA ASPECTUL PIELII

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Formula Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer este un amestec unic si echilibrat de perle tahitiene si prisme optice care filtreaza lumina pentru a crea un efect lejer ce estompeaza vizibil imperfectiunile si aspectul porilor. Rezultatul final este unul fara cusur, oferind un look elegant cu aspect natural.

„Formula este una lejera si cremoasa, care imbina cu usurinta efectul colorant pe tot parcursul zilei. Oferind machiajului o nota finala naturala, corectorul poate fi folosit pentru a ascunde cearcanele si pentru a da stralucire si prospetime tenului, pentru a reduce aparitia petelor dar si ca baza pentru fardul de pleoape“, a declarat Rick DiCecca, Makeup Artist Global Artistry.

Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer este disponibil in cinci nuante, plus o nuanta pentru iluminare si accentuare.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri