Pe 1 aprilie, 11 manageri de top, antreprenori si profesionisti din industrii diverse, antrenati de echipa SELFTRUST Academy, s-au duelat pentru Marele Trofeu in cea de-a 7-a Editie a competitiei "Who’s King in Public SpeaKING?"

JURIUL CONCURSULUI

Juratii "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, business si media: Mirela Va adi (realizator TV), Adrian Sita (General Manager, Gentlab), Rodica Nicolae (Redactor Sef, Manager Express), Andreea Nicolae (ca tigatoarea editiei IV).

CE SPUN CEI CARE AU FOST LA ALTE EDItII “WHO’S KING IN PUBLIC SPEAKING?”
„Un eveniment extrem de reu it care inspira, motiveaza, este o sursa foarte buna de informatii, invatare i dezvoltare. Va recomand pentru profesionalism, rezultate i creativitate.”
Oana Constantinescu-UPC Romania, Manager ConturiClienti

„Un exemplu extraordinar pentru cei care nu au avut inca ocazia sa vorbeasca in public. Pe mine m-ati convins!”
Ana Jitarita-Rogalski-Damaschin PR, Communication Manager

“Experienta i umanitate.”
Nicolae Ciobotaru – NN Asigurari, Unit Manager

“Deschizator de drumuri. Astfel de eveniment te ajuta sa cuno ti oameni i pove ti care te inspira sa vrei sa tii cine e ti i sa fii tu fara sa-ti fie teama ca lumea o sa te judece. Multumesc pentru aceasta experienta frumoasa”
Marilena Iordache, manager proiect IT, HP Romania

27 de speech-uri pregatite si spontane, un singur castigator. Decide cine este Public SpeaKING!

SELFTRUST Academy este o companie de training fondata de trainerii Alin Comsa si Andrei Dunuta. SELFTRUST Academy inseamna invatare neconventionala si creativa, imbinand elementele de training cu elemente din domenii variate precum teatru, muzica, literatura, pictura. Compania ofera o experienta personala unica prin: inedit, relaxare, inspiratie, un touch de cultura, atmosfera prietenoasa si expertiza.

Unul dintre cursurile emblema SELFTRUST Academy este “Nu am Venit sa tin un Discurs”, un curs unic de public speaking si vanzari, care foloseste o metoda inovativa de invatare – filmarea incrucisata. Alte cursuri: “Charisma”, workshop prin care cursantii isi descopera, pas cu pas, prin exercitii practice, calitatile pe care trebuie sa le dezvolte pentru a-si redobandi carisma; “Excelenta in vanzari”, ofera tehnici eficiente pentru a deveni vanzatori extraordinari; - Ce vor barbatii. De fapt - un workshop onest pentru doamne si domnisoare despre psihologia masculina si comunicarea eficienta cu un barbat; Elevator speech - tehnica de a prezenta ideea, proiectul sau afacerea intr-un mod captivant, in doar 60 de secunde; “I CAN”, workshop de transformare personala pentru a te programa pentru succes.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri