Pe 1 aprilie, 11 manageri de top, antreprenori si profesionisti din industrii diverse, antrenati de echipa SELFTRUST Academy, s-au duelat pentru Marele Trofeu in cea de-a 7-a Editie a competitiei "Who’s King in Public SpeaKING?"

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”

INSPIRATIE & MOTIVATIE

Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public.


INFORMATIE DE CALITATE

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informatii utile care iti vor completa cultura generala si te vor sustine in viata personala si profesionala.


ENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel si vei participa la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati, ca si tine, de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

TEAMBUILDING

Ia-ti colegii si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

TRAINERII SELFTRUST Academy

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat in proiecte ce tin de dezvoltare personala, relationare eficienta si managementul echipelor. Are o experienta vasta in piata financiar-bancara, unde a avut rezultate impresionante in domeniul vanzarilor directe. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comsa a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public speaking, etc. in paralel, Alin Comsa livreaza cursuri de pictura si dezvoltare prin arta pentru cei mici.

Andrei Dunuta are o experienta de 7 ani in sales management si business development. A construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, Citibank si Raiffeisen Bank, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare. in prezent, Andrei este Co-Fondator si Trainer de Vanzari si Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si incredere in sine.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri