Pentru aceasta primavara, studioul de dans Arthur Murray Bucuresti propune patru dansuri in ton cu personalitatea fiecaruia, care ajuta la depasirea asteniei de sezon, oboselii si starilor de anxietate. Este stiut faptul ca fiecare dans are o personalitate aparte, asadar unele se pot mula perfect pe caracterul dansatorului si il pot ajuta sa se relaxeze si sa aiba o stare pozitiva, intr-un timp mai scurt.

Profesorii scolii de dans Arthur Murray Bucuresti recomanda pentru aceasta primavara dansuri precum, tango, salsa, swing si vals ca remediu impotriva predispozitiilor astenice care apar la fiecare shimbare de sezon. Cele patru dansuri sunt un mix intre cele energice si cele lente, calme. Este foarte important ca participantii sa isi regaseasca o parte din propria personalitate in dansul preferat, pentru ca acesta sa actioneze ca un panaceu asupra starilor de oboseala.

Tango, salsa, swing si vals, cele patru dansuri cu personalitati diferite

Instructorii Arthur Murray Bucuresti recomada tangoul pentru cei cu o personalitate puternica, dar in acelasi timp romantica. Tangoul este imbinarea dintre o atitudine patimasa, trairi intense si o nuanta de romantism si candoare. Ritmurile tangoului transmit emotii puternice si creeaza o atmosfera intensa, plina de energie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

Pentru persoanele cu o fire in general energica, plina de vitalitate si umor ritmurile de salsa sunt cele mai potrivite pentru a se regasi in caracterul dansului. Muzica si ritmurile vivace conduc la miscari energice, insiruiri de piruete si pasi intr-un tempo rapid.

Swing-ul este cel mai potrivit dans pentru persoanele care sunt caracterizate de o fire jucausa, copilaroasa. Acest stil de dans pastreaza ritmurile energice, muzica unde rasuna acorduri de chitara electrica si tempo-ul alert sustinut de instrumentele de percutie. Swing-ul este un dans indraznet, expansiv, care garanteaza un spectacol extraordinar si o atmosfera incendiara.

Valsul se muleaza cel mai bine pe caracterul linistit, delicat si calm. Miscarile fluide, ritmurile lente si diafane, transforma valsul lent intr-un dans plin de gratie, dansul care simbolizeaza dragostea si apropierea dintre parteneri. Pasii de vals dau senzatia de plutire pe ringul de dans.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri