Giorgal si Noi9.ro propun pentru aceasta primavara un mix de stiluri intre cel elegant si feminin si cel smart casual. Piesele propuse de Giorgal si Noi9.ro pastreaza liniile naturale si finisajele curate, acestea fiind puse in valoare prin adaugarea de pliuri adanci, suprapuneri de materiale, volane si croiuri geometrice.

Rochii cu un aer elegant si feminin cu accente smart casual

In sezonul cald, rochiile devin piesele centrale in garderoba doamnelor si domnisoarelor. De aceea, Giorgal si Noi9.ro propun pentru aceasta primavara rochii cu o croiala retro, inspiratia traversand moda anilor 50 si 60.

Modelele de rochii inspirate de anii 50 sunt realizate cu o croiala tip clos, unde pliurile adanci ale rochiilor creeaza un volum deosebit in partea inferioara, iar partea superioara este mulata. Acest tip de croiala clos defineste talia intr-un mod feminin si elegant si creeaza un efect care va atrage toate privirile. Rochiile tip clos sunt versatile, putand fi purtate atat intr-un cadru elegant, cat si intr-unul casual.

In contrast vin modelele de rochii midi inspirate de anii 60, care au o croiala tip creion. Linia tip creion a rochiilor defineste si pune in evidenta silueta, creand imaginea de clepsidra mult dorita de catre doamne si domnisoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Rochiile sunt realizate din texturi rafinate precum bumbac, satin sau voal. Aceste texturi ofera un aer pretios pieselor vestimentare propuse de Giorgal si Noi9.ro. Volumul croielilor inspirat de anii 50, in contrast cu rochiile care definesc silueta inspirate de anii 60, creeaza o colectie de primavara deosebita, versatila si ideala pentru sezonul cald.

Din punct de vedere cromatic, Giorgal si Noi9.ro propun o paleta de culori diversificata, pornind de la nuante puternice de albastru aprins, la nuante neutre precum crem, rose pudra, negru si jocuri de culori asezate sub forma de printuri florale sau geometrice.

Suprapuneri cu tricotaje voluminoase

Pentru primavara aceasta Noi9.ro propune cardigane tricotate realizate cu volume deosebite, care ofera un aer extrem de chic, relaxat si actual tinutelor. Fie ca sunt purtate alaturi de rochii sau pantaloni, aceste modele de cardigante sunt foarte comode si usor de asortat oricarei tinute. Texturile din care sunt tricotate sunt delicate cu pielea. Nuantele cardiganelor sunt ideale pentru primavara: roz pudra, gri sau naturale precum verde smarald.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Multumiri speciale Lookbook:

Gazduire: Noa Restoclub
Make Up: Denisa Sima
Photo: Raluca Margescu
Hair: Anastasia Beauty Salon
Styling & concept: Giorgal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri