SevenSins.ro, cel mai indranet site de lenjerie intima din Romania, propune pentru luna femeilor piese noi de lenjerie seducatoare, pentru fiecare zi.

Cum sa te simti (mai) sexy in luna femeilor: noi piese de lenjerie intima pe SevenSins.ro

#FeelingSexy

Linia de lenjerie intima sexy este extinsa in acest sezon cu piese clasice, confortabile, pentru fiecare zi, in nuante neutre de alb, negru si crem, cu finisaje impecabile si texturi de o calitate superioara.

Naturalete, simplitate si delicatete sunt cele trei insusiri care definesc atat femeia comtemporana, care intelege frumusetea dincolo de tipare, cat si caracteristicile care descriu noile piese de lenjerie intima disponibile pe SevenSins.ro.

Seturile propuse de SevenSins.ro pun in valoare si armonizeaza orice tip de silueta, pastrand liniile clasice ale lenjeriei intime delicate si confortabile. Design-ul clasic este imbinat cu mici accente din dantela rafinata, care dau un aer elegant pieselor de lenjerie intima.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Sutienele disponibile in noua linie de lenjerie intima clasica de pe SevenSins.ro se disting prin armonie, simplitate si bun gust. Acestea pun in valoare atat busturile voluptoase, cat si pe cele mai putin pline si asigura un plus de incredere indiferent de momentul sau ocazia la care sunt purtate. Fie ca preferintele se indreapta catre un model de sutien cu push up, full–cup sau demi–cup, doamnele si domnisoarele vor descoperi in noua linie de lenjerie intima clasica SevenSins.ro varianta care garanteaza atat confort, cat si o atitudine relaxata si increzatoare.

Texturile din care sunt create seturile de lenjerie intima sunt deosebit de delicate cu pielea, simplitatea fiind caracteristica principala. Pentru doamnele si domnisoarele care doresc si un mic detaliu elegant, unele modele de sutiene sunt presarate cu accente din dantela, satin sau catifea

Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima, lenjerie intima sexy si costume de baie. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri