Jurnalistele prezente activ in mediul online - cele mai multe mamici "cu acte-n regula" - au discutat despre posibilitati, solutii, cele mai bune alegeri din viata lor.

Comunicat de presa

Vineri, 10 februarie 2017, intr-o atmosfera calda si “healthy”, printre tarte delicioase, jurnalistele prezente activ in mediul online - cele mai multe mamici “cu acte-n regula” – au discutat despre posibilitati, solutii, cele mai bune alegeri din viata lor.

Analizand tot ce implica o relatie mama, dar si tata-copil, fiecare dintre invitatele Meltus a marturisit tips&tricks de supravietuire in orice situatie.

Gazda evenimentului, Anca Serea a impartasit din frumoasa sa experienta de mama a cinci copii, bifand cele mai intalnite afectiuni cu care cei mici sau chiar si ea s-a confruntat de-a lungul timpului.

Printre acestea, unul dintre cele mai neplacute simptome cu care Social Moms se confrunta cotidian este tusea.

Alaturi de Anca Serea si de mamici, a fost doamna doctor Dinu Dana Mihaela, medic primar medicina de familie. Doamna doctor ne-a marturisit din grija ei fata de cei peste 200 de copii pe care ii are inscrisi la cabinetul dumneaiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Atat Anca Serea, cat si doamna doctor Dinu Dina Mihaela au povestit despre experienta lor cu gama de siropuri Meltus care se adreseaza intregii familii. Gama acopera atat tusea productiva, cat si tusea iritativa. Meltus Expectolin este o reteta inovatoare, care imbina forta vindecatoare a naturii cu forta stiintei, o sinergie perfecta intre iedera si acetilcisteina, ceea ofera un efect rapid in cazul tusei productive.

Acetilcisteina completeaza efectul expectorant al iederii, astfel incat produsul isi face efectul mai repede. Cantitatea de acetilcisteina din doza pentru copii este la jumatate din doza de acetilcisteina care se administreaza in mod obisnuit, cee ace micsoreaza riscul de reactii adverse.

Gama de siropuri Meltus vine in sprijinul mamicilor si datorita faptului ca are efect antiinflamator, bactericid si imunostimulator. Practic, scade durata simptomatologiei suparatoare, iar organismul lupta mult mai eficient.

Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

In ceea ce priveste Meltus Tusicalm pentru tusea iritativa – care de de cele mai multe ori este de natura virala - combinatia 100% naturala de produse apicole (miere si propolis) si extracte de plante (patlagina, cimbru, grindelia) uneste intr-un singur produs efectele medicinale ale componentelor sale. Meltus Tusicalm are efect emolient, antiviral, bactericid si antiinflamator scazand agresivitatea episoadelor de tuse si prin aceasta imbunatatind durata si calitatea somnului.

Siropurile Meltus Expectolin si Meltus Tusicalm se pot cumpara online, prin comanda pe site-ul: meltus.ro/gama-meltus/ si pe site-urile partenere: www.santeo.ro si www.bebetei.ro.

Pentru fiecare achizitie online, primiti un discount de 10% din valoarea finala; codul de discount este SP0117.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri