In apropierea lunilor dedicate dragostei si femeilor, Giorgal si Noi9.ro propun rochii si tinute elegante create in linii clasice care contureaza si pun in valoare orice tip de silueta.

Aceste piese vestimentare sunt ideale pentru iesirile la cina sau pentru petrecerile de sezon, care se desfasoara intr-un cadru elegant si rafinat. Tinutele Giorgal pentru acest sezon sunt realizate din materiale presarate cu accente de paiete, pietre elegante si texturi lucioase care scot tinuta din anonimat si o transforma intr-una pretioasa, perfecta pentru ocaziile speciale.

Trend alert-ul acestui sezon: paietele si texturile lucioase

O revenire spectaculoasa in moda, in special pentru acest sezon, o au paietele si texturile lucioase. Dozate corect, paietele si texturile lucioase creeaza tinute remarcabile, care nu trec neobservate. Din punct de vedere cromatic, Giorgal propune pentru tinutele de petrecere, nuante neutre precum negru, bleumarin, rose pudra. Acestea sunt create din texturi pretioase si rafinate, precum voal, catifea sau dantela.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Croielile pe care le abordeaza Giorgal pentru aceste piese sunt clasice, feminine, unde se adauga diverse accente chic precum mâneci supradimensionate cu taieturi inegale, pliuri care accentueaza talia, volumetrie in partea inferioara a rochiilor sau gulere inalte cu un aer rafinat. Aceste detalii definesc amprenta feminitatii cu care ne-au obisnuit creatiile Giorgal. Rochiile propuse de Giorgal si Noi9.ro sunt ideale pentru evenimente speciale precum cina de Valentine’s Day, iesiri la teatru, opera, petreceri tip cocktail sau nunti.

Trench-uri si paltoane stilizate, potrivite tinutelor de seara

Atentia la detalii nu lipseste nici de aceasta data, asadar pentru completarea rochiilor de seara, Giorgal si Noi9.ro propun trench-uri si paltoane din materiale elegante precum catifea sau brocard deosebit. De asemenea, trench-urile si paltoanele propuse abordeaza o cromatica neutra precum negru si bleumarin, cu o croiala chic, feminina, care scoate in evidenta talia.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Prin echilibrul armonios dintre simplitate si rafinament, combinatiile de rochii de seara si overcoat-uri semnate Giorgal pot fi purtate mai multe sezoane la rând. Modelul acestora ramane actual, definind o eleganta sofisticata care nu se demodeaza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri