Frumusetea cosmica a unei galaxii argintii si luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate in bijuteriile din noua Colectie de Craciun de la PANDORA. Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emana magia Craciunului si jocuri de lumini extraodinare ofera stralucire constelatiilor si modelelor de gheata in moduri inovatoare, care iti taie rasuflarea.

Comunicat de presa

Magia Craciunului. Reamintind de ornamentele decorative folosite pentru prima data in anii 1700 pentru a decora brazii, Seria Magia Craciunului din acest sezon cuprinde bijuterii fatetate impodobite cu pietre sclipitoare, simboluri de sarbatoare din argint 925 si talismane stralucitoare, in forme specifice sezonului.

Modelele vesele dezvaluie bucuria Craciunului privita prin ochii unui copil, oferind moduri nenumarate de a crea combinatii unice si atemporale. Finisate manual si realizate din argint 925, pietre lucitoare si email colorat, aceste design-uri meticulos produse devin cadouri perfecte de Craciun – amplificand bucuria de a darui – sau pot fi suveniruri personale pentru traditii si amintiri pretioase legate de sarbatorile de iarna.

PANDORA a lansat recent colierul si pandantivul Medalion Plutitor, iar elementele miniaturale Christmas Wonder Petites – un set de trei mici talismane care pot fi puse in medalionul din cristal de safir – reprezinta un cadou de Craciun ideal si plin de semnificatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Modele de gheata. Inspirate din peisaje acoperite de gheata, cristale cu modele artistice impodobesc inele, cercei si talismane.

Perle luminoase. Perle albe de cultura combinate cu pietre sclipitoare si argint 925 evoca o senzatie de sofisticare atemporala, prin stralucirea lor fina, asemeni unei raze de luna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri