Echipa Arthur Murray Bucuresti a pregatit pentru aceasta perioada de sarbatori, o idee de cadou inedita, potrivita atat pentru doamne, cat si pentru domni. Gift card-urile cu lectii de dans la studioul Arthur Murray sunt un cadou special, prin intermediul caruia magia dansului poate fi daruita celor dragi.

Gift card-urile Arthur Murray contin lectii private de dans, lectii de grup si acces la petrecerile tematice in studioul Arthur Murray Bucuresti din Str. Nicolae Caranfil nr. 87. Acest cadou este unul original, care va fi apreciat atat de catre doamne, cat si de domni, care pot veni alaturi de partener, dar si individual.

“Este cunoscut faptul ca dansul aduce o multime de beneficii in viata noastra, atat asupra sanatatii fizice, cat si emotionale. Dansul nu este un simplu cadou, este calatorie catre o viata mai relaxata, plina de zambete si buna dispozitie. Prin gift card-urile Arthur Murray sunt daruite, de fapt, toate beneficiile dansului”, declara Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray Romania.

Design-ul gift card-urilor Arthur Murray este unul premium, elegant, specific conceptului si spatiului Arthur Murray. Gift card-urile sunt potrivite atat pentru cadouri personale, cat si pentru cele corporate, pentru colaboratori sau parteneri de afaceri. Cele doua nuante de albastru regal si rosu bordeaux sunt special atribuite doamnilor energici si doamnelor rafinate. Gift-card-urile Arthur Murray sunt un cadou sofisticat, care ofera o intreaga calatorie unde poti experimenta invatarea dansurilor de societate, socializare, relaxare si eliminarea stresului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

“Din ce in ce mai des, studentii actuali ai studioului, care si-au insusit deja o parte din secretele dansului si au simtit pe pielea lor beneficiile acestuia doresc sa transmita mai departe pasiunea lor pentru dans si sa impartaseasca aceasta experienta cu cei apropiati. De aceea, acestia considera gift card-urile un cadou inedit, atat pentru persoanele apropiate, cat si pentru partenerii sau colaboratorii de la job. Dansul este considerat un cadou care cu siguranta va suprinde prin originalitate si va fi apreciat de cei care il primesc. In Statele Unite, in studiourile Arthur Murray gift card-urile sunt un cadou foarte popular –studentii studiourilor de peste ocean daruiesc in medie un gift card cu lectii de dans in fiecare sezon de sarbatori”, adauga Cristina Ardelean.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri