19 Decembrie 2016 publicat în Noutati 27 share-uri

Vinerea trecuta, 16 decembrie, Palatul Noblesse-Lifestyle Palace s-a imbracat in haine de sarbatoare si a deschis portile targului Noblesse Palace Christmas Fair, un concept inedit de targ de Craciun, deschis pana pe 22 decembrie!

Produse deosebite te asteapta sa le descoperi intr-o atmosfera festiva, iar zilele si serile la Noblesse Palace Christmas Fair sunt presarate cu surprize si momente speciale, oferind vizitatorilor o experienta inedita in care se vor bucura din plin de spiritul Craciunului si atmosfera de sarbatoare in timp ce alegi cadouri deosebite pentru cei dragi!

La parterul si etajul Palatului Noblesse, te asteapta decoratiuni deosebite de Craciun si mic mobilier special selectate de Noblesse Interiors, clutch-uri din matase lucrate manual si accesorii rafinate oferite de Silkdom, bijuteriile inedite cu care te va surprinde Cozette Boutique, articole vestimentare custom tailored by Tudor. Personal Tailor, bauturi fine excelente pentru a fi oferite de sarbatori de la Casa de Sampanie, bijuterii lucrate manual de mestesugari oferite de Shukar Bijoux, dulceturi delicioase si cu arome surprinzatoare realizate de Veronica Dulceturi Naturale, decoratiuni creative oferite de Deco Box si Saradi Concept, pleduri, esarfe si pulovere din lana de cea mai buna calitate prezentate de Atelier deLana, genti deosebite din piele by Smiles Bags, produse inedite din portelan pictate manual by Istoriato – The Alchemy of Dreams, articole vestimentare oferite de Maruca si Chique MademoisElle, cosuri de Craciun by Floraria Butterflies.

Dupa ce ai gasit cadoul ideal, esti invitat la atelierele de cadouri pentru adulti alaturi de decoratorii nostri, unde iti poti impacheta si personaliza cadoul, oferind astfel celor dragi un dar deosebit!

Dupa o sesiune de shopping reusita te poti rasfata in Cafeneaua Biblioteka cu vin fiert, cozonaci, gofre delicioase, sortimente diversificate de cafea proaspat macinata si multe alte surprize gustoase oferite de Animo Caffee intr-un spatiu inedit: un concept urban, in stil industrial cu un design unic.

Magia continua pana pe 22 decembrie la Palatul Noblesse. Fii parte din poveste!

Program Noblesse Palace Christmas Fair

Zilnic: 14:00 – 20:00

Program Atelier Cadouri

Luni: 17:00-20:00
Marti, miercuri: 15:00-20:00
Joi:15:00-17:00

Noblesse Palace Christmas Fair este al patrulea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair, Noble Drinks Fair & Networking Events si Exclusive Beauty & Fashion Shows.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.

Pe toata perioada evenimentului, Noblesse Interiors isi surprinde vizitatorii cu 25% reducere la produsele de mobilier expuse in showroom.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook Noblesse Palace Christmas Fair pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul evenimentului.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

____________

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din centrul istoric al capitalei. Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind 135 de ani de existenta reprezentativa. Cladirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusetea aristocrata a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor si soimilor Patriei din sectorul 2 din perioada nationalizarii, la perioada postcomunista si de abandon pana in 2012. in anul 2012 intra in posesia Noblesse Group International, detinator a mai multor branduri, care activeaza in domeniul designului interior si al industriilor culturale. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de cultura, arta si design, un concept unic in Europa.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri