Parul obosit si deteriorat are nevoie de atentie sporita si ingrijire suplimentara, cu cele mai bune ingrediente.

Parul obosit si deteriorat are nevoie de atentie sporita si ingrijire suplimentara, cu cele mai bune ingrediente. Noua gama pentru ingrijirea parului, essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW de la Schwarzkopf, creata in colaborare cu Claudia Schiffer, un simbol al frumusetii pe plan international, va oferi parului tau un aspect frumos si revitalizarea de care are nevoie.

Lansarea essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW

Formula pretioasa ce contine extract bogat din caviar reda parului proprietatile care il mentin tanar, avand in acelasi timp o stralucire sanatoasa, rezistenta si flexibilitate.

Cunoscut ca fiind un ingredient nobil si rar, caviarul pur este faimos in industria de beauty pentru efectele sale revitalizante asupra parului si pielii, precum si pentru concentratia mare de vitamine, proteine, acizi grasi omega 3, aminoacizi pretiosi si oligoelemente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Fiind unul dintre cele mai hranitoare si, totodata, pretioase ingrediente cosmetice din lume, caviarul este eroul natural al frumusetii. Noua linie CAVIAR+ HAIR RENEW de la essence ULTIME, imbogatita cu extract de caviar ofera ingrijire pentru un par tanar si revitalizat.

Formula regenereaza celulele parului si ii ofera acestuia rezistenta, elasticitate, stralucire si flexibilitate, ajutand in profunzime parul obosit si deteriorat sa isi recapete sanatatea si frumusetea. „Gama ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW este un lux veritabil pentru par, ajutandu-l sa arate frumos tot timpul”, a declarat Claudia Schiffer, manechin international care a contribuit la dezvoltarea noii game de ingrijire a parului essence ULTIME. „Femeile pentru care este important ca produsele folosite sa contina ingrediente speciale, care sa le ofere ingrijire de top se vor indragosti de CAVIAR+ HAIR RENEW”, a mai completat starul.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Noua gama de la essence ULTIME contine esente bogate de perle, pantheol, proteine delicate si keratine pentru a hrani toate componentele firului de par. Acest lucru ajuta la refacerea peliculei protective de lipide a parului pentru ca acesta sa arate tanar si sa aiba o stralucire cameleonica.

Gama essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW cuprinde:

- essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW Sampon, 250 ml
Pentru un par tanar si revitalizat.

- essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW Balsam, 250 ml
Completeaza perfect samponul. Descurca si hraneste parul.

- essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW Masca cu ingrijire intensa, 200ml
Masca cu ingrijire intensa hraneste in profunzime si ofera o ingrijire delicata
parului care, in final, va arata mai tanar.

- essence ULTIME CAVIAR+ HAIR RENEW Serum Multi-Efect, 75 ml
Serumul Multi-Effect inovator ingrijeste parul si ii ofera ingrijire speciala.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Foto homepage: Pixabay/ ThePixelman


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri