Barbatii au nevoie de un numar surprinzator de mare de miscari repetate in timpul barbieritului, ceea ce cauzeaza iritatii. Gillette, prin cercetarile constante doreste sa ofere confort si precizie, astfel aduce barbatilor un aparat cu o noua rezerva cu lame pentru a nu schimba modul in care se barbieresc.

Comunicat de presa

Conform celor mai recente studii, cei mai multi barbati au nevoie de 170 de miscari atunci cand se barbieresc, iar 120 dintre ele sunt repetari pe aceeasi suprafata a fetei dupa ce primele miscari elimina o buna parte din gelul de ras protector. Desi exista o evolutie a tehnologiei lamelor, multi barbati inca se aleg cu iritatii, cele mai multe din cauza repetarilor. Pentru a nu schimba modul in care se barbieresc barbatii, Gillette a dezvoltat o noua rezerva ce beneficiaza de cea mai noua tehnologie de pana acum pentru a proteja mai bine barbatii de iritatii. Noul Gillette Fusion ProShield, cu banda lubrifianta inaintea si in urma lamelor, protejeaza impotriva iritatiilor in timpul barbieritului, indiferent de numarul de miscari de care este nevoie.

Barbatii au multe obiceiuri de ingrijire personala pentru a avea aspectul pe care si-l doresc. De multe ori acestea sunt realizate in mod automat printre alte activitati ale zilei. Unele dintre gesturile automate pot fi ridicarea pieptului atunci cand se simt provocati, gesturile in care duc mana la fata atunci cand se gandesc la un lucru, inspira aer adanc cand vad o persoana atractiva sau repeta un numar surprinzator de miscari atunci cand se barbieresc.

Atunci cand se barbieresc frecvent, barbatii repeta aceeasi miscare pe aceeasi suprafata a fetei, ceea ce duce la indepartarea gelului de ras. Barbieritul aceleiasi suprafete fara a avea un gel protectie poate duce la iritarea pielii, roseata sau mici rani care ii vor opri pe barbati din a avea un aspect prin care ssa se simta confortabili. De aceea, Gillette a dezvoltat Fusion ProShield, adaugand o noua banda lubrifianta inaintea lamelor alaturi de banda Lubrastrip deja existenta in urma lamelor, pentru a proteja pielea de iritatii, dar in acelasi timp pastrand si precizia din timpul barbieritului.

“Prin intermediul celei mai noi tehnologii utilizate in realizarea lamelor, repetarea excesiva a miscarilor pentru un barbierit precis nu mai este necesara, insa aceste obiceiuri raman greu de schimbat”, declara Dr. Kristina Vanoosthuyze, Senior Manager Scientific Communications Gillette. “Gillette realizeaza constant cercetari pentru a veni cu solutii care imbunatatesc barbieritul. De aceea am lansat Fusion ProShield, cu banda lubrifianta inaintea si in urma lamelor, pentru a proteja pielea fetei de iritatii. Am imbunatatit lamele rezervelor pentru ca barbatii sa nu isi schimbe obiceiurile din timpul barbieritului.”

Caracteristicile aparatului Fusion ProShield:

Noua banda lubrifianta inaintea lamelor, alaturi de banda Lubrastrip deja existenta in urma lamelor, ce protejeaza pielea de iritatii

Alaturi de lamele de ras ProGlide ce benficiaza de cea mai noua tehnologie:

  • Cele mai subtiri si fine margini ale lamelor pentru a inlatura senza ia de tragere si smulgere
  • Cel mai avansat invelis Gillette pentru lamele de ras
  • Stabilizatorul de lame pentru a mentine o distan a optima intre lame pentru un confort mai mare
  • Micro pieptenele (MicroComb) care ajuta la pozitionarea firelor de par si ghidarea acestora spre lame
  • „Trimmer” pentru o definire de precizie

Manerul cu tehnologie FlexBallManerul FlexBall:

  • Manerul FlexBall cu un pivot inovativ pentru a se adapta liniilor fetei pentru o precizie maxima

In plus, rezervele ProShield se potrivesc si la aparatele de ras Fusion si ProGlide.

Gillette a redefinit barbieritul prin tehnologia Fusion ProGlide cu Flexball, iar acum a modificat tehnologia rezervelor cu lame prin Fusion ProShield. Peste 25 de milioane de barbati din intreaga lume au facut schimbarea la Flexball, iar prin Fusion ProShield, experienta barbieritului este acum imbunatatita prin cel mai avansat aparat de barbierit Gillette.

Gillette Fusion ProShield este disponibil in Romania la pretul recomandat de 64,99 lei.

Pentru mai multe informatii despre Gillette Fusion ProShield, vizitati www.gillette.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri