7 Noiembrie 2016 publicat în Noutati 20 share-uri

Daca vrei sa ai o piele catifelata si sa nu te mai preocupe problema epilatului, iti recomandam sa incerci epilarea definitiva cu laser.

Comunicat de presa

Metodele clasice de epilare, precum crema depilatoare, aparatul de epilat si ceara, te ajuta sa indepartezi rapid parul nedorit de pe corp, insa efectele sunt de scurta durata si pot aparea iritatii la nivelul pielii. Daca vrei sa ai o piele catifelata si sa nu te mai preocupe problema epilatului, iti recomandam sa incerci epilarea definitiva cu laser.

In ce consta tehnica de epilare definitiva cu laser

In functie de tipul de piele si de caracteristicile firului de par, aparatul laser se seteaza la parametrii doriti, astfel incat sa dea rezultate bune si in cazul celor care au firul de par mai subtire sau mai multa melanina in corp. Tehnica de epilare definitiva cu dioda laser Elysion functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi foarte mari pentru a distruge foliculii de par, fara a afecta tesuturile inconjuratoare. Spre deosebire de alte echipamente de pe piata, Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte. De aceea, se obtin rezultate vizibile chiar de la prima sedinta, cu un disconfort minim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Epilarea cu laser se poate face si pe pielea bronzata

Tehnica de epilare definitiva da rezultate foarte bune si pentru pielea inchisa la culoare sau bronzata, cat si pentru persoanele care au o sensibiltate mare la durere sau care au parul inchis la culoare si densitate foliculara mare. Epilarea definitiva cu dioda laser Elysion poate fi efectuata chiar si vara, insa inainte si dupa sedintele de epilare este necesar sa se foloseasca o crema cu factor de protectie solara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri