ETIC iti propune piese care se incadreaza intr-unul dintre trendurile cele mai importante ale sezonulul de toamna-iarna: sclipirile metalizate - glitter.

Comunicat de presa

ETIC iti propune piese care se incadreaza intr-unul dintre trendurile cele mai importante ale sezonulul de toamna-iarna: sclipirile metalizate - glitter, tesaturi cu lame, paiete, texturi stralucitoare sau lucioase. Chiar daca alegi doar o singura piesa stralucitoare sau una cu numai cateva detalii metalice, tinuta ta va capata instat o nota glamour. Iar seara, nu vei trece neobservata cu o rochie eleganta cu insertii metalice sau paiete.

Vedetele acestui trend raman nuantele de argintiu si auriu, piesele negre cu fir de lame sau paiete, dar si cele in culori precum albastru, bronz sau bordo. Le poti asorta usor cu piese uni – alb, negru, gri sau chiar cu jeansi. Iar atunci cand vrei o aparitie de senzatie, alege un outfit care straluceste din cap pana-n picioare.

Brandul de moda romanesc ETIC propune piese moderne, pentru femeia actuala, care vrea sa fie chic in orice moment al zilei. in colectia de toamna-iarna 2016-2017, “Glam Days”, vei gasi fuste plisate din lame, pulovere cu straluciri metalice, topuri cu paiete si, pentru prima data, rochii de seara elegante, cu paiete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Ca in fiecare sezon, nu lipsesc piesele office - piese clasice, precum camasile, pantalonii cu dunga sau pana, sacourile, rochiile office, costumele cu fusta sau pantaloni. Toate pot fi purtate cu tricotajele speciale de sezon: pulovere in V sau cu decolteu rotund, puloverele supradimensionate sau cape. Toate aceste piese pot fi adaptate si pentru tinute casual sau glam-chic, cu accesoriile potrivite.

In magazinle ETIC vei gasi si o selectie larga de accesorii: genti, esarfe, curele, ochelari de soare, bratari si coliere metalice, cu pietre sau cu elemente din piele ecologica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri