Iata care sunt cele mai importante reguli de stil pe bicicleta.

Comunicat de presa

Daca bicicleta este mijlocul de transport favorit in oras, probabil de multe ori ai intampinat probleme cu privire la alegerea tinutei adecvate. Iata care sunt cele mai importante reguli de stil pe bicicleta.

Cat timp nu te antrenezi pentru o competitie sau nu pedalezi foarte intens, nu e nevoie sa porti haine sport sau combinezon de neopren.

in plus, bicicletele stilate de oras merita o vestimentatie cel putin la fel de cocheta. Lasa-ti creativitatea sa zburde, fie ca mergi la serviciu sau redescoperi orasul pe bicicleta in weekend. Sezonul acesta, Braiconf vine in ajutorul tau realizand prima colectie de camasi unisex pentru biciclisti. Detaliile chic ale camasilor Braiconf sunt completate de cele functionale, regasite in vestimentatia ciclistilor profesionisti. Buzunarele din zona lombara te ajuta sa transporti comod portofelul, cheile sau ochelarii de soare, benzile reflectorizante sporesc siguranta in trafic, iar bretelele elastice atasate pe interior iti permit sa porti camasa ca pe un rucsac, mai ales daca simti nevoia sa ramai doar in tricou.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cele mai încurajatoare citate despre succes

Mai ales in sezonul rece, poti adopta layeringul, suprapunand texturi, materiale, culori pentru un outfit chic si calduros. Cateva straturi de haine subtiri vor mentine confortul termic mai mult decat un pulover foarte gros.

Pentru un Casual Friday veritabil, alege sa porti camasa Braiconf din bumbac imprimata cu biciclete, peste care poti adauga un cardigan visiniu. Opteaza pentru o pereche de pantaloni din denim elastic si oxford shoes.

Pentru plimbarea de weekend, renunta la hanoracul masculin in favoarea camasii din denim cu croi lejer. O pereche de pantaloni colorati vor completa look-ul casual, insa poti adauga un strop de glamour daca ii inlocuiesti cu o rochie midi, cu croi in forma literei “A” si colanti cu print vesel. Pantofii cu toc nu sunt recomandati pe bicicleta, insa moda ultimelor sezoane a indreptat atentia asupra baschetilor colorati.

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Pedalatul in doi va fi chiar mai interesant daca va potriviti outfit-urile. Opteaza pentru acelasi model de camasa ca si a lui, insa adauga accesorii feminine, precum o esarfa, o pereche de ochelari de soare supradimensionati sau o palarie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri