Pentru ca iubeste moda si iti pretuieste garderoba, Perwoll vrea sa fii admirata in orice moment datorita stilului tau fresh, tineresc si dinamic.

Comunicat de presa

De aceea, pentru fashionista din tine, Perwoll a lansat, in aceasta toamna, noile editii limitate Perwoll renew3D Passion for Fashion 5.0.

Incepand cu 2012, detergentul Perwoll in editie limitata a devenit o traditie: an de an, iti aduce aproape cele mai fierbinti trenduri de pe podiumurile internationale si te inspira sa-ti reinventezi sau sa-ti improspatezi stilul.

Tendintele sezonului toamna-iarna 2016-2017 sunt o demonstratie de indrazneala si exuberanta creatoare: de la texturi inovatoare si printuri optice, jucause, la combinatii contrastante de culori sau tinute all black.

Pentru toate stilurile de care te simti atrasa, Perwoll a pregatit doua solutii perfecte, in editie limitata: Black Fashion si Color Fashion.

Designul lor este inspirat direct de pe podiumurile de prezentare si atrage toate privirile prin aerul modern, original: sticla de Perwoll Black Fashion are un look elegant, cu un capac auriu si eticheta cu print geometric, high-fashion, iar varianta Color Fashion devine instantaneu centrul atentiei datorita etichetelor in nuante de albastru, roz si galben.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Perwoll renew3D iti rasfata garderoba, ii reda stralucirea si ofera culorilor prospetime. Tinutele tale preferate vor arata de fiecare data ca noi, iar tu iti vei putea exprima, prin propriul stil, fascinatia pentru moda. Actiunea blanda, dar extrem de eficienta a formulei inovatoare Perwoll are grija de culoarea din fiecare fibra a hainelor tale. Astfel, nuantele raman vii, spalat dupa spalat, iar tesaturile sunt netezite, pentru ca lumina sa se reflecte perfect pe suprafata materialelor si sa intensifice stralucirea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri