Garderoba casual-chic Stefanel este imbogatita in sezonul Toamna-Iarna 2016-17 de tinute cu accent boem, cu influente si modele din est. Calatoriile reprezinta noua inspiratie pentru aprecierea frumusetii.

Comunicat de presa

Rolul principal apartine siluetelor delicate si alungite, rochiilor romantice lungi, de inspiratie gipsy, fustelor maxi si puloverelor pretioase cu modele florale. Stilul este unul relaxat. Materialele sunt atat feminine, datorita tesaturilor usoare, dar si masculine, prin rigiditatea lor.

Laitmotivul colectiei este dat de dantela cu detalii, broderii incrustate si micro geometrii. Tricotajul, elementul cheie al colectiilor STEFANEL, este imbogatit cu maiestria jacquard-ului cu modele florale, in nuante calde de visiniu si culori aramii. Tricotajele din fire delicate completeaza colectia, pastrand formele si volumele usoare.

Un concept diferit al denimului este creat pentru noile siluete, la fel si matasea, intalnita mai ales la camasi si la pantalonii stil pijama.

MUST HAVE: rochia lunga gipsy din mohair, cu broderie cu flori incrustate, paltonul moale si calduros din tricot, infrumusetat cu detalii din jacquard, vesta supradimensionata din tricot, deschisa sau stransa in talie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Paleta de culori este la fel de boema si se potriveste nuantelor de sezon: intalnim culori in tonuri pamantii precum visiniu, aramiu, verde military si bronz, opus nuantelor delicate de crem, maro camel si albastru deschis.

Accesoriile sunt in concordanta cu restul colectiei, avand forme actuale si versatile: cizme pana la glezna, balerini din catifea cu detalii pretioase si pantofi Mary Jane de inspiratie vintage, toate acestea fiind perfecte pentru a completa o tinuta in stilul boho.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri