Meriti sa te bucuri de lucrurile mici. De zilele insorite de vara, de apa marii, de drumetiile pe munte, de parfumul hainelor proaspete pe care le imbraci, de un buchet de flori deosebite. Profita de fiecare moment sa aduci mai multe zambete persoanelor dragi. De sarbatoarea Sfintei Maria fa un cadou special si continua sa faci gesturi frumoase toata saptamana!

Comunicat de presa

In perioada 15-19 august, comanda online orice buchet de flori de pe floria.ro si DERO iti ofera in dar un alt buchet care te poarta pe cele mai placute valuri de miresme inspirate de parfumul noilor produse DERO 2in1 lichid. Bucura-te de el sau fa la randul tau o bucurie!

DERO este alaturi de tine cu noua gama DERO 2in1 lichid, acum cu un parfum de doua ori mai intens.
Noul DERO 2in1 lichid este special creat pentru a-ti pastra hainele curate si a-ti aduce momente de bucurie la fiecare purtare a lor. Fie ca alegi DERO 2in1 Color, DERO 2in1 Lavanda si Iasomie sau DERO 2in1 Prospetime Pura, te vei bucura de un parfum de doua ori mai intens, pentru mult, mult timp. Si nu-ti face griji: DERO 2in1 lichid spala la fel de bine ca detergentul pudra!

Pentru mai multe suprize de la DERO, urmareste pagina de Facebook DERO.

Despre noua gama DERO 2in1 lichid
Noua gama DERO 2in1 lichid vine cu trei produse special create pentru nevoile tale. Pentru ca rufele tale sa isi pastreze culorile vii ca o dimineata calda de vara alege DERO 2in1 Color. DERO Levantica si Iasomie este ideal pentru momentele in care, purtand hainele preferate, simti ca te teleportezi intr-o gradina nestiuta de miresme fine, unde grijile de zi cu zi nu exista. Iar Noul DERO 2in1 lichid Prospetime Pura cu extracte de levantica, eucalipt, arbore de ceai, pin si menta, plante cunoscute pentru puterea lor anti-septica, iti garanteaza ca vei inlatura complet mirosurile neplacute si rufele vor avea un parfum proaspat, care se mentine multa vreme dupa spalare.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri