Vara aceasta, bauturile racoritoare Dellos cu Aloe Vera asigura portia de energie si sanatate pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai spectaculoase experiente.

Cu 33% pulpa de planta de Aloe Vera si apa de izvor, fara dioxid de carbon si fara conservanti, sucurile Dellos sunt ideale a fi consumate de catre persoane de toate varstele, fiind asezate de specialisti langa bauturi precum ceaiul sau fresh-urile.

Aloe Vera este o planta minune, cu proprietati antiinflamatorii, detoxifiante i de stimulare a colagenului, ce se foloseste in tratamentele cosmetice de intretinere a pielii.

Consumata regulat, Aloe Vera este benefica tranzitului intestinal, asigurand o stare de sanatate mai buna sistemului digestiv. Aceasta creste absorbtia de proteine si este o sursa bogata de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru si zinc, i printre putinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E i acid folic.
Datorita continutului ridicat de Aloe Vera, sucurile Dellos ajuta la mentinerea greutatii corporale in limitele normale, impiedica imbatrânirea celulara i asigura necesarul zilnic de energie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Dellos cu Aloe Vera, premiat de Dr. Oz

In cadrul conferintei „Gala pentru excelenta in sanatate” dedicate vietii sanatoase la care a participat nutritionistul Dr. Oz, sucurile cu Aloe Vera de la Dellos au primit diploma si certificarea de bautura sanatoasa, fiind nominalizate ca alimente benefice pentru sanatate.

Prezente in Romania in recipienti de 0.24 litri, 0.5 litri i 1.5 litri, Dellos cu Aloe Vera este o bautura racoritoare consumata de românii care sunt atenti la ce i cât manânca si care isi doresc un plus de energie naturala in special in sezonul cald, cand temperaturile ridicate contribuie la o accentuare a starilor de oboseala.

Gama de bauturi racoritoare Dellos cuprinde, pe langa sucul cu Aloe Vera, sortimente cu pulpa de rodie, mango, ananas, cocos, afine si multe altele.

https://www.facebook.com/dellosaloevera/

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri