28 Iulie 2016 publicat în Noutati 29 share-uri

Cremeria propune pentru aceasta vara trei produse naturale esentiale care se adreseaza celor mai frecvente nevoi ale pielii si parului: uleiul de par TOTAL THERAPY HAIR OIL, uleiul pentru suplete si fermitate HELLO BEAUTIFUL si balsamul de corp MULTI ACTIVE BODY SOUFFLE.

Comunicat de presa

Pe timpul verii, razele solare sunt mult mai puternice, iar acest lucru nu ne afecteaza doar pielea, ci si parul. Radiatiile UV deterioreaza firul de par, ducand la subtierea, caderea, uscarea si decolorarea lui, precum si la despicarea varfurilor. De aceea, Cremeria propune uleiul de par TOTAL THERAPY HAIR OIL, care poate fi folosit atat pentru protectia parului impotriva radiatiilor UV, cat si ca terapie reparatoare pentru parul deja afectat de razele solare . O singura picatura pretioasa din aceast elixir natural, pe baza de ulei de Baobab si susan, protejeaza, hraneste si repara parul, ajutand la regenerarea lui.

Si pentru ca in sezonul estival ne expunem cel mai mult corpul si vrem sa aratam mai bine ca oricand, Cremeria a cautat o solutie naturala care sa redea supletea si fermitatea pielii. Dupa indelungi cercetari, am gasit formula ideala, care se bazeaza pe o combinatie intre extracte de scortisoara, iedera, chiparos, cedru, rozmarin si ienupar, toate concentrate in uleiul HELLO BEAUTIFUL. Infuzia de vitamine, minerale esentiale si nutrienti pe care o ofera acest ulei are capacitatea de a stimula microcirculatia, de a revitaliza si de a tonifia pielea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Noutatea acestui sezon o constituie balsamul de corp MULTI ACTIVE BODY SOUFFLE cu portocala. Combinatia de ingrediente naturale: unt de shea, unt de cacao ulei de babassu, vitamina E si extract de portocala sau ylang ylang, ajuta la diminuarea in mod vizibil a vergeturilor si cicatricilor. Pielea este hidratata, netezita si capata un aspect sanatos.

Acest balsam de corp actioneaza profund la nivelul pielii prin amestecul de unturi si uleiuri care ajua la diminuarea in mod vizibil a vergeturilor si a cicatricilor. Multi Active Body Souffle ofera hidratare de lunga durata, iar pielea capata un aspect moale si matasos. Acest tratament improspateaza, intinereste si reinnoieste pielea. Este ideal pentru utilizarea pe tot parcursul sarcinii cat si dupa nastere.

La achizitionarea unui pachet ce contine: un ulei TOTAL THERAPY HAIR OIL, un balsam de corp din gama Multi-ACTIVE BODY SOUFFLE si un ulei pentru fermitate HELLO BEAUTIFUL, primesti o geanta cadou. Promotia este valabila exclusiv pe shop-ul online www.cremeria.ro si in farmacii, pana pe 30 august 2016. Pre ul promo ional recomandat este de 145,50 roni.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

”Pentru ca sunt in primul rand femeie si abia apoi farmacist, inteleg problemele cu care se confrunta orice doamna sau domnisoara atunci cand vine vorba de ingrijirea pielii si a parului. Am vrut astfel sa gasesc solutiile cele mai eficiente, dar si cele mai sanatoase, care sa raspunda acestor probleme. Eu cred cu tarie in ingrijirea naturala si consider ca trebuie sa ne bucuram de solutiile pe care natura ni le-a pus la indemana, astfel ca produsele Cremeria contin doar ingrediente naturale si nu au compusi chimici sau sintetici.”, spune Daniela Mincu, creatoarea Cremeria.

Fiecare produs Cremeria este realizat in laborator, in conditii de maxima siguranta. Ingredientele active inovatoare si uleiurile naturale, combinate cu maiestrie, ajuta la obtinerea unor rezultate cu adevarat uimitoare. Pentru ca punem sanatatea pe primul loc, toate ingredientele folosite sunt de cea mai inalta calitate, avand certificate de siguranta, astfel incat fiecare dintre ele sa ofere cu adevarat beneficii pielii. Pana sa ajunga la varianta finala, fiecare produs trece printr-un proces complex de cercetare, astfel incat formula aleasa sa fie cea mai eficienta.

Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

****

Despre CREMERIA (www.cremeria.ro):

Povestea produselor Cremeria a inceput in Romania, unde farmacista Daniela Mincu, impreuna cu o echipa de experti, au vrut sa creeze o gama de cosmetice din ingrediente biocompatibile cu pielea. Ambitia lor a fost de a elimina ingredientele sintetice si substantele toxice, precum si bazele premade. Asa au aparut produsele Cremeria, create din ingrediente naturale, cu studii clinice de eficacitate si non-toxice. Produsele pot fi achizitionate din farmaciile Tei si online pe www.cremeria.ro.

Despre DANIELA MINCU:

Daniela Mincu este de profesie farmacist, iar activitatea sa in domeniul fabricarii produselor cosmetice naturale a inceput in incinta unei farmacii.A inceput prin a crea produse pentru ingrijirea pielii uscate, care sa acopere nevoile pielii ei. Apoi, si-a dorit sa mearga mai departe si sa vina in ajutorul tuturor femeilor care aleg un stil de viata sanatos, precum si ingrijirea naturala. Dupa o perioada in care a testat mai multe retete de baza, a apelat la un specialist in industria cosmetica, impreuna cu care a dezvoltat retetele pentru Cremeria.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri