25 Iulie 2016 publicat în Noutati 16 share-uri

Parca a devenit un laitmotiv sa discutam despre riduri. Care mai de care se lauda sau se plange din cauza lor. Unele persoane incearca si reusesc sa-si accepte modifcicariele date de vreme, altele nu accepta si cauta mereu solutii. Cred ca e bine sa faci in asa fel incat sa te simti tu cu tine bine.

Comunicat de presa

Da… ridurile sunt o realitate, “ataca” pe toata lumea insa, gratie stiitei si tehnologiei, ele pot fi indepartate extrem de usor.

Inainte sa vedem care este cea mai buna si rapida solutie, recomandata de Adriana Barbu, terapeut Trend Clinic, haide sa aflam mai multe despre riduri.

“Odata cu inaintarea in varsta, calitatea si cantitatea colagenului, elastinei si acidului hialuronic la nivelul pielii scad, iar pielea isi pierde elasticitatea, devenind mai uscata si flasca”, explica medicul Petre Laurentiu, medic medicina de familie.

Acestea pot fi unele dintre motivele aparitiei ridurilor care, dupa cum spun specialistii esteticieni, riduri dinamice - de expresie si riduri statice. “Ridurile dinamice (de expresie) sunt determinate de contractia muschilor mimicii ai fetei, care ne ajuta sa exprimam diverse stari sufletesti precum bucurie, suparare, ingrijorare etc”, explica specialistii. Pe de alta parte, ridurile statice, cele aparute o data cu inaintarea in varsta, apar fara sa fie determinati de miscari ale muschilor, ci, asa cum spuneam si mai devreme, sunt strans legate de cantitatea si calitatea colagenului, elastinei si a acidului hialuronic din organism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Dupa ce am lamurit cum sta treaba cu ridurile de cate feluri sunt, cand si de ce apar, revenim la specialistul estetician. Asadar, asa cum am spus si mai devreme, Adriana Barbu, terapeut Trend Clinic, ne spune care sunt solutiile pe care le recomanda in clinica, remedii impotriva ridurilor. “Impotriva rindurilor, in primul radnd, recomand Intraceutical Atoxelene care netezeste si estompeaza puternic ridurile. Pentru rezultate maxime, recomand o sesiune saptamanala de Atoxelene, in primele 6 saptamani, urmate de cate un tratament la un interval de 4-6 luni. Pentru o hidratate complexa recomand combinatia Atoxelene si Rejunenate”

Ce face Atoxelene?

Complexul de vitamine si antioxidanti actioneaza imediat asupra zonelor cu probleme: ridurile sunt „umplute” si netezite, iar pielea isi recapata volumul, fermitatea si elasticitatea. Ridurile de expresie se estompeaza treptat, conturul ochilor devine mult mai suplu si neted, buzele devin mai pline.

De asemenea, rezultate incredibile asupra ridurilor se obtin si in urma tratamentului cu Intraceutical Rejuvenate. “Serumul special cu acid hialuronic si vitamina A, C i D, penetreaza pielea cu ajutorul oxigenului hiperbaric, care intensifica absorbtia ingredientelor si calmeaza tenul. Rejuvenate trateaza semnele imbatranirii, hidrateaza intens pielea si ii reface fermitatea”, explica terapeutul Trend Clinic.

“Rezultatele sesiunii Intraceuticals sunt vizibile imediat dupa tratament, iar in zilele urmatoare, vei avea surpriza sa observi ca tenul tau continua sa intinereasca! O piele hidratata si ferma, cu un luciu proaspat, o textura catifelata si riduri mult diminuate – cu Intraceuticals Rejuvenate, tenul tau isi revine la un echilibru nutritiv optim, gratie infuziei unice de acid hialuronic si ingrediente active. Te vei bucura de noul aspect al tenului pe termen lung, daca intretii efectele obtinute cu produsele Intraceuticals dedicate”, conchide Adriana Barbu.

Asadar, iata ca ridurile pot fi eliminate daca stii care sunt tratamentele la care trebuie sa apelezi. Incearca ofertele puse la dispozitie de clinica Trend Clinic.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri