12 Iulie 2016 publicat în Noutati 3 share-uri

O terapie pe cat de simpla, pe atat de uimitoare! Eclipse MicroPen este un dispozitiv revolutionar, fara fir, utilizat de profesionistii de ingrijire a pielii din intreaga lume, recomandat chiar si de dr. OZ in topul celor mai eficiente tratamente antiaging.

Comunicat beauty

Fata de dispozitivele generatie anterioara, cum sunt laserele si rolele cu ace dermale, MicroPen iese in evidenta prin multitudinea de avantaje pe care le are si mai ales prin pretul deosebit de accesibil si rezultatele extraordinare. Specialistii Yucca Wellness Center iti spun tot ce trebie sa stii despre acest tratament minune.

„MicroPen este ideal pentru nivelul facial pentru eliminarea ridurilor fine, tratarea acneei si a cicatricilor, dar si la nivel corporal, poate fi utilizat pentru reducerea vergeturilor si imbunatatirea texturii generale a pielii. Este o procedura minim invaziva de rejuvenare care foloseste un sistem automat de „stampilare” cu ajutorul unor ace foarte fine; acestea creeaza niste leziuni minime perfect controlate la nivelul pielii”, explica dr. Alice Margina-Mileah, Consilier Wellness.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Cum functioneaza?

Fiecare intepatura declanseaza in organism o reactie naturala de a produce colagen si elastina in cantitati mult mai mari. De aici rezulta efectele benefice in atenuarea ridurilor fine, un tonus sporit al pielii, estomparea cicatricilor de orice fel, a vergeturilor si celulitei, un plus de luminozitate, atenuarea petelor pigmentare si in cazul depigmentarii.

De asemenea, Eclipse MicroPen creeaza micro-canale ce permit patrunderea in profunzime a substantelor active din ingredientele cosmetice, fenomen care imbunatateste si mai mult rezultatele obtinute.

Rezultatele folosirii MicroPen

Eclipse MicroPen poate fi folosit pe toate zonele corpului: fata, gat, decolteu, maini, brate, picioare, abdomen, spate. Rezultatele se vad a doua zi si imediat se observa o luminozitate a pielii. Schimbari vizibile la nivelul pielii se dezvolta pe parcursul urmatoarelor saptamani; rezultatele continua sa se imbunatateasca pana la 6 luni dupa tratament, pentru ca producerea de colagen continua in tot acest interval. Durata tratamentului este de 15-30 minute si 2-3 tratamente la distante de 6-8 saptamani.
De ce sa alegi Eclipse MicroPen?

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

1. Siguranta este pe primul loc. Eclipse MicroPen este mult mai sigur decat alte produse, precum rolele dermale. Acesta utilizeaza cartuse chirurgicale sterile de unica folosinta. De asemenea, tratamentul este indicat pentru orice tip de piele, adica este perfect pentru oricine!

2. Mai rapid este mai bun. Viteza ridicata a acestui instrument revolutionar permite realizarea unei proceduri eficiente intr-un timp mult mai scurt. Miscarea rapida a acestui aparat asigura o experienta mult mai confortabila pe care pacientii o descriu ca pe o senzatie usoara, nedureroasa.

3. Personalizat special pentru pacienti. Fiecare pacient are anumite nevoi si cerinte ale pielii. Pozitia variabila a acestui instrument-minune permite esteticienilor sa personalizeze tratamentul pentru rezultate clinice foarte bune.


4.
Rezultate vizibile. Caracteristicile sale de siguranta si control duc la rezultate vizibile si consistente. Comparativ cu laserele si acele dermale, MicroPen este capabil sa ofere rezultate fiabile si imbunatatite pentru fiecare pacient.

In luna iulie beneficieaza de oferta speciala la MicroPen: 5 sedinte – 1200 lei.

Fericirea corpului este obiectivul centrului de infrumusetare Yucca Wellness Center. In acest sens, specialistii nostri au pregatit clientilor un mix de tratamente clasice si proceduri hi-tech precum MicroPen, dar si aletele, pe care le vom adapta in functie de nevoiele fiecaruia. Pentru mai multe informatii ne puteti suna la telefon 0744 651 661 sau puteti intra pe site www.yuccacenter.ro .


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri