Fie ca aleg piese jazz, blues-uri, romante sau piese pop, momentul dansului ramâne unul ce nu are doar rolul de a porni petrecerea, ci si de a intregi atmosfera pe care tinerii casatoriti doresc sa o imprime nuntii.

Dansurile pentru nunti inspirate din anii 20’, 30’, 40’.

Dincolo de fascinatia vestimentatiei si atitudinii specifice epocii, in care regasim ca pregnanta si definitorie imaginea petrecerilor stil Marele Gatsby, intervalul anilor 20’-40’ este remarcabil pentru lumea dansului si a muzicii. Aceasta este perioada când jazz-ul si blues-ul rasuna la fiecare petrecere, iar dansurile precum lindy hop, swing, charleston si boogie woogie sunt reprezentative pentru acea vreme.

Nuntile cu teme inspirate de aceste decade sunt completate perfect prin dansuri energice, cu personalitate, exuberante si savuroase. Astfel, tinerii care pregatesc dansul mirilor la studioul Arthur Murray Bucuresti pentru nunti in acest stil se delecteaza invatând coregrafii personalizate, elegante, create de instructorii scolii de dans. In cadrul nuntii miscarile intr-un ritm accelerat ale acestor dansuri atrag invitatii pe ringul de dans.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare ! Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans

Dansurile anilor 50’, 60’, 70’

Anii 50’ debuteaza cu un dans indragit de toata lumea, rock’n’roll-ul. Si aceasta perioada pastreaza ritmurile energice, muzica unde rasuna acorduri de chitara electrica si tempo-ul alert sustinut de instrumentele de percutie. Rock’n’roll-ul este un dans indraznet, iar tinerii vor avea parte de o experienta distractiva pe perioada invatarii acestuia. Este un tip de dans ideal pentru nunta, deoarece acest stil garanteaza un spectacol extraordinar si o atmosfera incendiara.

Nici anii 60’ nu se lasa mai prejos si aduc in vizorul dansurilor de nunta un stil caracteristic perioadei, denumit twist. Una dintre cele mai reprezentative piese pentru acest tip de dans este “Let’s Twist Again”, extrem de apreciata in dansurile de nunta, cand se danseaza integral sau prin fragmente.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Nuntile inspirate de perioada disco, ce incepe odata cu anii 70’, au hustle drept dans caracteristic. Acesta este un stil de dans fresh, incitant si plin de energie, acesta a fost indragit foarte repede ramânând inca, unul din cele mai populare stiluri de dans. Este o alegere ideala in studioul Arthur Murray Bucuresti, in special pentru dansurile de nunta de grup, executate de miri alaturi de rude sau prieteni apropiati. Acest stil se poate dansa alaturi de mai multe perechi, iar partenerii se pot schimba pentru un plus de show.

In general, coregrafiile disco create de instructorii Arthur Murray in acest stil implica mirii, nasii, cavalerii si domnisoarele de onoare, care creeaza un spectacol de dans impreuna, iar partenerii sunt schimbati pe parcursul coregrafiei.

Anii 80’ si 90’, ritmuri moderne si miscari libertine

La nuntile cu aer pop, boem si nonconformiste, tinerii casatoriti doresc adesea dansuri excentrice, care ies din tipare. Flash–mob–urile fiind foarte cerute in acest sezon. Indiferent de preferinte si tema nuntii, instructorii Arthur Murray Bucuresti creeaza dansul perfect de deschidere a nuntii, care sa reflecte atât tematica petrecerii, dar si povestea si stilul tinerilor casatoriti.

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Studioul Arthur Murray este deschis intr-un spatiu premium din zona de nord a capitalei, strada Nicolae Caramfil nr. 87 (zona Herastrau), iar pentru tinerii ce vor sa pregateasca dansul mirilor ofera o lectie introductiva gratuita, la care se pot programa https://arthurmurray.ro/FB-oferta-nunta/

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri