Detoxifierea, ca orice obicei sanatos, sta in lucrurile mici, practicate cu sfintenie - un juice raw fara bazaconii, o sambata de zbantuiala à la Zabriskie, o calatorie UBER demna de-o printesa sau de-un inaripat. Sau, de ce nu, toate la un loc intr-un cocktail urban de high noon!

Quartet Communications alaturi de FruFru, UBER si OneCoin te invita la Detox+ Market 4 powered by DERO pe 2 iulie 2016, intre orele 12 - 18, la Control (str. Constantin Mille nr. 4) pentru a te innoi cu creatii vintage si chic ale designerilor romani, piese cu povesti ale unor femei obisnuite, dar fabuloase, lucrari de arta vizuala si juice-uri raw care iti vor pune energia in miscare pe ringul de dans.

Detox+ Market sustine erezia intr-ale consumerismului si militeaza impotriva garderobei doldora de lucruri nefolositoare, preturilor gonflate si mentalitatii de hoarder, strangatorul compulsiv.

Evenimentul gazduieste branduri creative romanesti cu sample sales la pret redus fata de showroom, femei fabuloase din lumea televiziunii, presei, publicitatii, marketingului si micilor antreprenori care isi scot la vanzare colectiile personale si artiste romane care sustin prin proiectele lor bunatatea si echilibrul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Editia aceasta, Detox+ Market iti da un aer fresh cu DERO si combate naduseala cu o cursa gratuita UBER pentru novici (daca iti faci cont cu codul DETOXMARKET pe Uber.com/app) si cu juice-uri raw, nepasteurizate de la FruFru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri