Cu totii ne dorim sa adoptam un stil de viata sanatos, sa fim in forma maxima printr-o alimentatie corespunzatoare si miscare. Uneori, insa, aceste lucruri se dovedesc destul de greu de indeplinit, in contextul lumii moderne in care traim, cand ne lovim de obstacole care stau in calea obtinerii unui echilibru nutritional. Riul alert de zi cu zi, alimentatia variabila si consumul ridicat de produse procesate se dovedesc a fi impedimente in calea unei diete echilibrate si a consumului de fructe si legume proaspete. Drept urmare, ne alimentam pe fuga sau consumam alimente cu un continut ridicat de grasimi sau zahar. De aceea, acoperirea carentelor nutritionale este primul pas catre un stil de viata sanatos si activ.

Comunicat de presa

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda sa consumam zilnic intre cinci si noua portii de fructe si legume . Numerosi specialisti atrag insa atentia asupra faptului ca fructele si legumele pe care le cumparam din magazine nu sunt atat de nutritive pe cat erau odinioara. Ca urmare a programului incarcat si a stilului de viata activ, aproape 75% din persoane nu ating cantitatea recomandata de OMS, ducand astfel la o discrepanta evidenta intre aportul nutritional necesar si cel real .

Contributia suplimentelor alimentare la acoperirea nevoilor nutritionale
Suplimentele alimentare pot contribui la acoperirea nevoilor nutritionale, oferind organismului varietatea necesara de nutrienti, in cantitatile adecvate. Suplimentele sunt compatibile chiar si cu cele mai agitate stiluri de viata si sunt o sursa buna pentru furnizarea nutrientilor esentiali, contribuind astfel la obtinerea unei diete echilibrate si a unei stari generale bune. Alimentatia este unul dintre primii pasi catre o stare generala optima. Introducand o varietate de alimente in dieta zilnica, ne putem sustine sistemul imunitar si putem contracara efectele nocive ale poluarii si stresului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Fiecare parte a corpului are nevoi speciale pentru a putea functiona la nivel optim. Spre exemplu, vitamina A si carotenoizii ajuta la mentinerea vederii normale, calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii danturii dar si a sanatatii sistemului osos, la care contribuie si vitamina D, vitamina K, fosforul, magneziul si zincul, fierul, acidul folic si vitamina B12 contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, in timp ce vitamina K contribuie la coagularea normala a sangelui, vitamina C, magneziul si vitaminele B (B12, B6, biotina, niacina, riboflavina si tiamina) ajuta la functionarea normala a sistemului nervos.

EXPERTIZA NUTRILITE – imbinarea armonioasa a naturii cu stiinta
In 1934, Nutrilite a introdus primul supliment cu multivitamine, multiminerale si fitonutrienti comercializat in SUA. De atunci, in cei peste 80 de ani de stiinta si cercetare, Nutrilite a devenit lider mondial in domeniul vitaminelor si al suplimentelor alimentare, ajutand mii de oameni din intreaga lume sa duca o viata mai buna si sa fie mai activi.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

La baza marcii Nutrilite sta imbinarea armonioasa a naturii cu stiinta, in toate stadiile, de la planta la produsul finit. Nutrilite este una dintre putinele marci mondiale de top din domeniul suplimentelor alimentare care practica agricultura sustenabila in propriile ferme. Fermele ocupa o suprafata de peste 2.400 de hectare de teren in Washington, Mexic si Brazilia. Plantele sunt recoltate atunci cand ating concentratia maxima de fitonutrienti si sunt procesate imediat, in cateva ore, folosind o tehnologie de ultima generatie. Fiecare ingredient in parte este supus unor testari riguroase – peste 25.000 de teste in fiecare luna, pentru a oferi astfel cele mai bune si mai sigure suplimente si peste 500.000 de evaluari ale calitatii in fiecare an.

In cadrul Nutrilite activeaza peste 150 de oameni de stiinta, cercetatori si instructori, reprezentand cel mai extins personal stiintific din industrie. In fiecare an, Nutrilite produce la nivel global peste 15 miliarde de tablete cu vitamine si minerale, precum si capsule moi, din gel.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Inca de la inceput, produsele Nutrilite au castigat increderea consumatorilor, datorita angajamentului de a oferi suplimente pe baza de plante, bogate in fitonutrienti. Fitonutrientii sunt compusi naturali din plante, care se gasesc in fructe si legume. Plantele produc fitonutrienti pentru a-si asigura dezvoltarea si pentru a se proteja de afectiuni celulare sau boli.

Culorile intense ale fructelor si legumelor se datoreaza in mare parte acestor nutrienti. Fiecare culoare are un rol specific in mentinerea sanatatii, motiv pentru care este recomandat sa consumati un amestec format din toate cele cinci culori, oferind astfel organismului fitonutrientii de care are nevoie pentru a-l mentine sanatos.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri