23 Iunie 2016 publicat în Noutati 44 share-uri

Vara a sosit, asa ca putem in sfarsit sa purtam imprimeuri cat mai colorate si mai indraznete!

Comunicat de presa

Cele mai usor de asortat si in acelasi timp cele mai feminine tinute sunt si vor ramane rochiile. Romantice, sexy, uni sau cu imprimeuri ce atrag privirile, sunt potrivite atat pentru birou, cat si pentru o dupa-amiaza la terasa sau o seara relaxata in oras. Asorteaza o pereche de sandale metalice si cateva accesorii si esti gata de distractie.

In magazinele ETIC poti sa alegi intre rochii midi, cu imprimeuri clasice sau uni, rochii maxi, cu printuri florale, romantice, sau rochii scurte, indraznete, in culorile verii. Inveseleste-ti garderoba cu achizitii noi, pentru zile de vara fierbinti!

Colectia Rainbow de la ETIC cuprinde atat haine office (camasi, sacouri, pantaloni cu dunga), piese in trend (pantaloni culottes, topuri, bluze drapate sau asimetrice), cat si de party (rochii de seara, bluze si topuri cu paiete si detalii metalice).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Colectia Rainbow de la ETIC este disponibila in toate magazinele brandului si online, pe www.etic.ro

-------------------------
Despre ETIC

Materiale de calitate, modele - in trend, pret corect. De la piesele basic, la tinutele clasice, office, pana la cele cool, tineresti, in ton cu noile tendinte, magazinele ETIC ofera in fiecare zi moda la un pret accesibil. ETIC a fost lansat in Romania acum 15 ani de Ana-Maria Coman si Costin Strimbeanu. In prezent, ETIC are 11 magazine, dintre care 8 in Bucuresti si 3 in tara, si o cifra de afaceri de 3.5 milioane de euro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri