Expozitia Imaginatiei si-a desemnat castigatorii la sfarsitul saptamanii trecute. Pe langa experienta memorabila de joaca cu ajutorul caramizilor LEGO®, Baneasa Shopping City a dorit sa creeze un cadru in care copiii sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si colaborare.

Premiul publicului a revenit echipei Hai Hui, care au primit cu console de jocuri PS4 Sony. Premiul creativitatii a fost acordat echipei DDD ei primind seturi creative Caran D’Ache, iar premiul inovatiei le-a adus membrilor echipei Minecraft cate un Ipad Mini 4. Marele premiu de 5 zile la Legoland Germania pentru intreaga echipa a fost castigat de echipa Scud3ri4 Lego.

Pe 22 februarie s-a dat startul competitiei Expozitia Imaginatiei. 59 de echipe, adica 243 de copii cu varste intre 6-13 ani, de la scoli de provenienta din Bucuresti, Ilfov, Pitesti si Barlad, s-au inscris pe platforma www.expozitiaimaginatiei.ro cu o filmare de prezentare a lucrarii realizata in proportie de 70%. Dintre toate echipele inscrise si validate au fost selectate 20 de echipe formate din 73 de copii, pentru a-si expune constructiile in Baneasa Shopping City in perioada 21 mai-12 iunie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Constructiile si instalatiile realizate de copii din caramizi LEGO® au fost expuse in cadrul Expozitiei Imaginatiei in foaierul Grand Cinema & More, bucurandu-se de vizita a mii de vizitatori.

Baneasa Shopping City sustine educatia alternativa, iar prin Expozitia Imaginatiei le-a oferit copiilor ocazia de a arata intr-un mod creativ felul in care vad lumea, de a lucra in echipa si de a-si antrena sau dezvolta abilitatile de prezentare video si de vorbit in public.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri