Camasa “made to measure” de la Vandercamp este alegerea ideala care complimenteaza orice barbat si care cu siguranta noua femeilor ne face viata mai usoara din perspectiva cadourilor.

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim se poate mai bine. Am ajuns sa apelam la shoppingul online pentru a scuti ore bune de hoinarit prin magazine. Asta nu inseamna ca am redus din volumul cumparaturilor, ba din contra, lejeritatea pe care ne-o ofera ne face mai deschisi catre achizitii din numeroase surse. De multe ori si surse noi, reprezentate de afaceri mai mici, care nu sunt prezente in malluri si magazine.

Recunosc ca si eu, precum majoritatea femeilor, petrec zilnic timp pe magazinele online in cautarea de lucruri interesante sau cadouri pentru cei dragi. Cum tocmai se apropia ziua prietenului meu, mi-am intensificat cautarile. Cu aceasta ocazie am dat peste site-ul Vandercamp.com. Cautam sa cumpar o camasa barbateasca, dar aveam dubii in privinta masurilor si imi doream ceva mai deosebit decat puteam gasi in magazine. La Vandercamp fiecare camasa este personalizata pe masurile clientului. I-am luat prietenului meu un card cadou. L-am primit in doua zile, elegant si frumos ambalat. Am fost nerabdatoare sa il ofer si sa-i observ reactia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Prietenul meu a fost bucuros sa isi personalizeze camasa, iar eu m-am bucurat ca am gasit rapid ceva ce nu avea cum sa nu fie pe placul lui.

Experienta de cumparare pe Vandercamp.com a fost surprinzator de placuta. Situl este usor de folosit, camasile se creeaza din cateva clickuri, iar tutoriale video pentru luarea masurilor sunt usor de inteles.

Am primit camasa in cateva zile, ambalata frumos. Materialul e bun, iar croiala se asaza foarte bine pe corp.

Camasa “made to measure” de la Vandercamp este alegerea ideala care complimenteaza orice barbat si care cu siguranta noua femeilor ne face viata mai usoara din perspectiva cadourilor.

Cumparaturi inspirate tuturor!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri