Beauty One a lansat in Romania, alaturi de vedete, jurnalisti si bloggeri consacrati, Eximia HR77 Platinum, o inovatie tehnologica in slabirea profesionala. Invitatii au urmarit o demonstratie live si au aflat de la specialistii Beauty One cum functioneaza noul Eximia HR77 Platinum.

Comunicat de presa

Revolutie in slabirea profesionala: Eximia HR77 Platinum

In numai 7 zile de tratament, poti pierde pana la 7 cm in talie, iti remodelezi silueta, elimini celulita si chiar iti modifici metabolismul.

Beauty One aduce in premiera in Romania noul Eximia HR77 Platinum inovatia anului 2016 in slabirea profesionala. Cu nu mai putin de 5 tehnologii ultra-performante inglobate intr-un singur echipament, noul aparat Eximia revolutioneaza tehnicile de slabire, garantand cele mai rapide rezultate in tratamentele de slabire si de reducere a celulitei.

Eximia HR77 Platinum este cel mai performant aparat de slabire profesionala, inovatia tehnologica cu putere amplificata, creata pentru a oferi rezultate uimitor de rapide. Datorita tehnologiei avansate incorporata in inovatorul Eximia, acesta poate actiona in profunzime chiar si in cazul unui strat gros de tesut adipos, oferind rezultate mult mai rapide. Tehnologia evolueaza in favoarea noastra si ne ofera un aparat conceput parca dupa dorintele noastre: ne ajuta sa slabim localizat, rapid si sanatos ajutandu-ne sa dobandim silueta la care visam intr-un timp foarte scurt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Cum functioneaza? Conceptul HR77 Platinum asigura o crestere exponentiala a eficientei tratamentului de slabire datorita terapiilor inovative si complet non-invazive pe care le detine: – Laserul lipolitic – are o actiune sporita ce ofera un efect mult mai rapid in ceea ce priveste pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme.
Puterea sporita a acestuia asigura distrugerea rapida a tesutului adipos si eliminarea lui pe cale naturala.

– Multiporatia – cu o intensitate marita pentru o mult mai buna penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei adipoase.
– Endoradiomag – tehnologie patentata ce combina Vacuumul endermologic cu Radiofrecventa monopolara si Magnetoterapia– elimina celulita in diferitele ei stadii, activeaza circulatia sanguina, elimina toxinele, oxigeneaza tesuturile, stimuleaza productia de colagen si elastina, redand elasticitatea pielii si tratand vergeturile Actiunea imbinata a acestor terapii asigura rezultate garantate in remodelarea corporala: slabire localizata mult mai rapida, tratament anticelulitic avansat, eliminarea vergeturilor, redarea fermitatii pielii, eliminarea toxinelor.

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Mai mult decat atat, tratamentul poate fi facut zilnic pentru o remodelare corporala completa in care puteti slabi pana la 7 centimetri exact in zonele dorite si va modificati metabolismul pentru a functiona in favoarea voastra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri