SevenSins.ro prezinta o noua linie de lenjerie intima, croita in linii clasice si cu o atitudine eleganta. Adresate tuturor doamnelor si domnisoarelor care doresc ca in aceasta vara sa radieze incredere in sine, noile piese de lenjerie intima sunt senzuale si pline de rafinament.

Noile piese de lenjerie intima imbina confortul unei piese de lenjerie clasica cu accente delicate si senzuale, care te fac sa te simti seducatoare in fiecare moment. Texturile fine folosite dau un aer distins pieselor si le transforma in obiecte care reflecta intru totul delicatetea, dar si latura seducatoare a femeilor care le poarta.

Sutienele fermecatoare, un secret al increderii de zi cu zi

Sutienele propuse in noua linie de lenjerie intima de pe SevenSins.ro sunt elegante si discrete, dar asigura un plus de incredere indiferent de momentul sau ocazia la care sunt purtate.

Fie ca este preferat un model de sutien push up, corset, full–cup sau demi–cup, balconette sau bralette, doamnele si domnisoarele vor gasi in noua linie de lenjerie intima SevenSins.ro optiunea care va asigura atat confort, cat si o atitudine increzatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?

Seturi de lenjerie intima rafinate, cu un aer delicat

Noua linie de lenjerie intima disponibila pe SevenSins.ro pastreaza liniile feminine si irezisitibile care pun in valoare feminitatea. Este insa creat un echilibru intre designul pieselor de lenjerie intima clasica si texturile pretioase asezate pe croieli seducatoare.

Dantela, satinul, matasea si voalul sunt materialele care se imbina si creeaza piese de lenjerie intima cu aer irezistibil. Liniile armonioase pun in valoare orice tip de silueta, iar eleganta colectiei este surprinsa in toate piesele.

Nuante exuberante pentru o vara plina de culoare

Nuantele puternice, electrice, se alatura negrului si combinatiilor cu aer de budoir, cu dantela fina si detalii delicate. Noile piese de lenjerie intima SevenSins.ro au un aer misterios, dar pastreaza si o atitudine suava si romantica.

Rosul electric, verdele marin, fuchsia, violetul saturat sunt nuantele care dau tonul pieselor de lenjerie intima in aceasta vara. Contrastul dintre culorile indraznete si croielile cuminti creeaza un aer incitant si transforma fiecare piesa intr-o alegere ideala pentru acest sezon.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima, lenjerie intima sexy si costume de baie. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri