Cele mai populare tinute ale sezonului au imprimeuri florale, iar ETIC iti propune o multime de piese pentru birou in culori vibrante, care sa te binedispuna.

Comunicat de presa

Sezonul cald nu e complet fara tinute in culori puternice si imprimeuri indraznete. Odata cu cresterea gradelor din termometru suntem mai predispuse sa purtam tinute inedite, in culori puternice, combinatii indraznete ce variaza de la imprimeuri florale, la dungi sau printuri surprinzatoare.

Daca de obicei te gandesti de doua ori inainte sa alegi o tinuta plina de culoare pentru birou, acum poti sta linistita! Asta e frumusetea primaverii si a verii.

Cele mai populare tinute ale sezonului au imprimeuri florale, iar ETIC iti propune o multime de piese pentru birou in culori vibrante, care sa te binedispuna.

In colectia Rainbow de la ETIC gasesti atat haine office (camasi, sacouri, pantaloni cu dunga), piese in trend (pantaloni culottes, topuri, bluze drapate sau asimetrice), cat si de party (rochii de seara, bluze si topuri cu paiete si detalii metalice).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Colectia Rainbow de la ETIC este disponibila in toate magazinele brandului si online, pe www.etic.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri