12 Mai 2016 publicat în Noutati 7 share-uri

Daca tocmai ai facut ordine in sertarul cu lenjerie, iar in fata ta se afla o gramada de sosete vechi sau desperecheate, primul gand care iti vine in minte este probabil sa le arunci. Inainte de a face asta, mai gandeste-te o data, pentru ca exista o sumedenie de moduri in care le poti refolosi. Ciserom te invata cum!

Cum poti refolosi sosetele?

Soseta distractiva

Cel mai simplu mod de a refolosi o soseta este sa o transformi intr-o carpa pentru praf. Pentru ca poti, insa, sa ceri mai mult de la o sosota, cu putina indemanare si imaginatie, o poti transforma intr-o jucarie amuzanta si originala. O versiune foarte simpla este mingea umpluta cu margele sau orez. Taie aproximativ jumatate din partea superioara a unui ciorap lung Ciserom, umple-l si coase deschizatura. La fel de simplu este sa confectionezi un sarpe. Tot ce trebuie sa faci este sa tai varfurile a minim 5 sosete, sa le cosi una de cealalta, sa le umpli cu vata si gata! Ca sa fie mai distractiv, foloseste sosete diferit colorate, cu dungi sau cu buline!

Soseta protectoare

Poti refolosi o soseta pentru copii care a ramas fara pereche ca husa pentru telefonul tau. Iti va proteja telefonul in geanta de obiectele ascutite sau dure. Daca te simti creativ, decoreaz-o cu nasturi colorati sau cateva fundite ori paiete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară


Pentru protectia mainilor, poti sa iti confectionezi o pereche de manusi fara degete. Nu trebuie decat sa tai varful ciorapului si sa faci o gaura in calcai pentru degetul mare. Daca stii sa cosi, poti face si un tiv simplu. Foarte simplu de realizat sunt si elasticele pentru prins parul. Sosetele de copii de la Ciserom sunt cele mai potrivite pentru acest proiect. Taie ciorapul astfel incat sa obtii unul sau mai multe inele din material textil. Dupa ce la rulezi, nimeni nu isi va da seama ca acestea provin de la o soseta!

Pastreaza sosetele vechi pentru o eventuala mutare. In ele poti pune obiectele mai fragile precum ochelarii de soare, bijuteriile sau chiar paharele de cristal. Fa un nod sau foloseste sosete lungi pe care le poti rula de doua ori in jurul paharului, procedura care va asigura mai multa protectie. Adauga o eticheta pe partea exterioara a ciorapului, astfel incat sa iti amintesti ce este in interior.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Soseta decorativa

Coase o patura, un covor din ciorapi cu imprimeuri haioase sau realizeaza suporturi pentru plante aromatice, pe care le poti pune in dulapuri si sertare pentru un miros delicat care va persista luni de zile. La fel de creativ este sa iti faci suporturi pentru produsele cosmetice. Agata sosetele pe interiorul usii dulapiorului cu oglinda din baie si castiga astfel spatiu de depozitare.

Soseta naturista

Foloseste o soseta umpluta cu orez sau grau pentru crampele musculare. Pune-o in cuptorul cu microunde timp de un minut impreuna cu un pahar de apa, care va furniza umezeala necesara. In lipsa apei, pachetul poate lua foc sau se poate usca excesiv dupa utilizari repetate. Pune-l in jurul gatului sau oriunde ai dureri musculare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri