Tehnlogie inovatoare pentru colorarea permanenta a parului acasa

comunicat de presa:

LONCOLOR, marca romaneasca de vopsea cu cea mai indelungata traditie, iti indeplineste visul de a simti rasfatul si rezultatele din saloanele de hairstyling direct la tine acasa. Acum te poti bucura de o vopsea de foarte buna calitate, cu ajutorul careia poti obtine rezultate profesionale pentru culoarea parului tau, chiar la tine acasa, fara sa iti faci griji pentru mirosul neplacut.

Fiecare moment din viata noastra trebuie savurat. Cu siguranta iti doresti sa gasesti formula cheie pentru a-ti pune in evidenta frumusetea si feminitatea. Parul este detaliul prin care iesim in evidenta, iar culoarea perfecta ne transforma in femei increzatoare, puternice si pregatite pentru orice provocare ne iese in cale. Pentru rezultate uimitoare, LONCOLOR aduce tehnologia revolutionara AOE-TechTM (Ammonia Odor Encapsulation) la tine acasa prin noua vopsea pentru par LONCOLOR EXPERT.

Formula AOE-TechTM ofera avantajele colorarii permanente a parului cu amoniac si reduce semnificativ mirosul acesteia. Prin aceasta tehnologie revolutionara, molecula de amoniac este incapsulata in vopseaua crema, asigurand o aplicare usoara, fara mirosul puternic al amoniacului, pentru un rezultat final exceptional, care iti va oferi culoarea increderii.

“Cercetarea din spatele acestei revolutii a avut un scop precis: ca fiecare consumatoare sa aiba parte de rezultate profesionale pentru culoarea parului si de o experienta cat mai placuta. Cu noua tehnologie AOE-TechTM, consumatoarele noastre vor obtine acasa culoarea la care au visat, printr-un proces usor si fara miros neplacut”, declara Catalina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

Vopseaua de par LONCOLOR EXPERT AOE-TechTM reprezinta o noua etapa in evolutia colorarii parului si contine uleiuri din germeni de grau si extract de curmal, ingrediente care ajuta la intensificarea culorii. Noua gama de vopsea de par contine 16 nuante special create pentru a scoate si mai mult in evidenta frumusetea parului.

Masca pentru parul proaspat vopsit LONCOLOR EXPERT care insoteste vopseaua imbina calitatile nutritive ale uleiului de jojoba cu cele ale cheratinei hidrolizate, pentru a asigura stralucirea parului proaspat vopsit. Totodata, echilibrul perfect dintre extractele naturale ale Ceratonia siliqua, lamaie si trestie de zahar, intensifica elasticitatea naturala a parului, acesta devenind matasos si delicat.

Textura catifelata a produslui LONCOLOR EXPERT, le permite consumatoarelor o aplicare usoara si confera parului o senzatie naturala la atingere, fara a-l ingreuna.

Loncolor. Culoarea increderii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri