20 Aprilie 2016 publicat în Noutati 62 share-uri

Pentru orice aspirant la titlul de designer acesta poate fi un prim pas, un inceput de cariera.

comunicat de presa: 

Ciserom lanseaza, astazi, 18 aprilie a.c. concursul #RomaniiDeseneazaCiserom prin care ii provoaca pe tinerii cu spirit creativ, pasionati de design, sa deseneze modelul de soseta cu care sa incalte o tara intreaga. Tot ce trebuie sa faca pentru a se inscrie in batalia sosetelor este sa realizeze o schita pe care sa o trimita apoi pe adresa de e-mail marketing@ciserom.ro. Pe 1 iunie va fi desemnat marele castigator, care isi va vedea propriul model produs in editie limitata, cu semnatura sa pe eticheta, si scos spre vanzare pe magazinul online Ciserom, dar si in magazinele partenere din tara.

”Pentru orice aspirant la titlul de designer acesta poate fi un prim pas, un inceput de cariera. Creativitatea si competitivitatea sunt principalele noastre valori. Prin aceasta initiativa incurajam tinerii sa dea frau liber imaginatiei, sa indrazneasca sa viseze si sa aleaga arta ca modalitate de exprimare. Prin concursul #RomaniiDeseneazaCiserom ne-am propus sa contribuim la dezvoltarea tinerilor, implicandu-i in acelasi timp in dezvoltarea Ciserom. Totodata, vine ca urmare a dorintei de a apropia mai mult consumatorii de brand si implicit de produsele noastre” a declarant domnul Ispir Constantin, Director General Ciserom.

Din juriul care va desemna marele castigator va face parte si Mirela Bucovicean, fondatoarea proiectului de succes Molecule-F, care sprijina designerii romani. "Cred in proiectele sincere, care sustin valorile romanesti si care dau elan tinerilor designeri de moda. #RomaniiDeseneazaCiserom este un proiect care m-a prins din primul moment pentru ca este genul de initiativa care pune in prim-plan designerul si rezultatul talentului sau. Sustin produsele autohtone si incurajez romanii sa poarte cu mandrie haine produse in Romania, de catre romani. Ca membru al juriului, voi aprecia originalitatea, indrazneala, dar si vandabilitatea modelului. Ma astept la multa creativitate si imi doresc sa fiu surprinsa", a declarat Mirela Bucovicean, fondator Molecule-F.

Desemnarea castigatorului se va face prin cumularea votului publicului prin like pe Facebook si punctajul obtinut din partea comisiei de jurizare formata din 3 reprezentanti Ciserom, Mirela Bucovicean, fondator Molecule-F si un repezentant din partea agentiei de comunicare More than Pub. Pe langa confectionarea modelului castigator si introducerea acestuia in gama de produse Ciserom, designerul de sosete desemnat de Ciserom va primi cadou 100 de perechi din propria colectie, pe care sa le ofere prietenilor. Urmatorii 3 clasati vor fi recompensati cu sosete pentru tot anul, cate un model distinct pentru fiecare luna.

Participantii sunt asteptati sa trimita propriile creatii de soseta pana pe 18 mai 2016, ora 12:00, pe adresa de e-mail marketing@ciserom.ro, nu mai mult de 2 schite de persoana. Un singur model va fi castigator! Detaliile si regulamentul de concurs se gasesc pe pagina www.facebook.com/Ciserom.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri