Formulele rezistente au fost create cu o deosebita atentie la detalii, pentru a intensifica frumusetea naturala si luminozitatea tenului.

comunicat de presa

Amway lanseaza noua colectie de farduri de ochi si de obraz din gama de lux ARTISTRY SIGNATURE COLOR, ce ofera oricarei aparitii un aer sofisticat si rafinat. Formulele rezistente au fost create cu o deosebita atentie la detalii, pentru a intensifica frumusetea naturala si luminozitatea tenului si pentru a conferi un look impecabil, ce dureaza pana la 12 ore.

Colectia ARTISTRY SIGNATURE COLOR este formata din produse cu un design extrem de elegant, care contribuie la definirea unui machiaj perfect al fetei: fard pentru ochi, fard de obraz si creion dermatograf. In plus, colectia cuprinde si accesorii precum caseta compacta cu oglinda pentru rezervele de fard de ochi si de obraz si ascutitoarea pentru creionul de ochi.

Paleta fard de ochi ARTISTRY SIGNATURE COLOR



Cu ajutorul paletei se pot realiza o multime de machiaje pentru ochi, de la un look natural, de zi, la un efect elegant si sofisticat, pentru evenimentele de seara. Formula rezistenta permite culorii sa ramana impecabila pe durata intregii zile, iar consistenta cremoasa faciliteaza combinarea cu usurinta a nuantelor. Colectia cuprinde cinci palete, iar fiecare dintre ele contine patru nuante asortate pentru evidentiere, conturare, accentuare si definire, astfel incat rezultatul final sa fie un look mat, stralucitor sau metalic.

Pret: 234,30 lei

Fard de obraz ARTISTRY SIGNATURE COLOR



Fardul de obraz are o textura matasoasa, ce ii confera tenului un aspect mai sanatos si mai luminos. Datorita tehnologiei de reflexie a luminii, obrajii sunt definiti in mod natural. Fardul de obraz se aplica perfect, formula deosebit de lejera nu blocheaza porii, conferind tenului un finisaj discret si luminos, timp de mai multe ore. Fardul este disponibil in patru nuante ce ajuta la realizarea unui machiaj desavarsit si rezistent.

Pret: 166,52 lei

Creion de ochi ARTISTRY SIGNATURE COLOR



Designul special, cu aplicator la un capat si burete la celalalt, transforma acest creion intr-un instrument excelent pentru crearea unor machiaje splendide, intr-o multitudine de nuante mate sau stralucitoare, de la contururi precise, de zi, la look-uri dramatice, de seara, care vor atrage cu siguranta toate privirile. Formula sa cremoasa se aplica foarte usor, nu se aglomereaza si nu se intinde.

Pret: 97,47 lei

Fiecare femeie va gasi in colectia ARTISTRY SIGNATURE COLOR produsul perfect, care sa ii scoata in evidenta calitatile, pentru ca nu este nimic mai atragator la o femeie decat increderea in sine.

Pentru mai multe informatii despre noile produse ARTISTRY, vizitati: https://www.amway.ro/ARTISTRY.

Toate produsele din gama ARTISTRY sunt comercializate exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway din Romania. Gasiti mai multe informatii despre produse si optiunile de cumparare, precum si oportunitatile de business Amway accesand website-ul companiei: https://www.amway.ro/.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri