Care sunt imprimeurile tale preferate pentru sezonul cald? Noua ne plac foarte mult imprimeurile florale in nuante vii, care te binedispun in fiecare dimineata.

Comunicat de presa

De aceea, iti propunem o multime de piese noi cu print din colectia de primavara-vara de la ETIC: de la rochii si bluze la pantaloni si sacouri cat mai vesele. In felul asta, chiar si hainele tale pentru birou vor fi stylish, iar noul tau look office va iesi in evidenta.

Insa cum purtam hainele cu imprimeuri in acest sezon? Regula cea mai simpla ramane valabila: in combinatie cu piese uni – aceasta este varianta cea mai sigura si cu care nu dai gres. Insa, uneori, poti sa te abati de la regula si sa combini doua piese cu imprimeuri. Da, ai nevoie de un pic de indrazneala si de incredere in tine, insa vei fi o aparitie wow.

Unde purtam printuri? Oriunde! Pantalonii sau sacourile sunt perfecte pentru birou, iar rochiile si fustele sunt ideale si pentru o dupa-amiaza in oras. Seara, combina pantalonii cu imprimeuri cu un top negru si accesorii aurii. Poarta pantofi sau sandale cu toc si esti gata de petrecere!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Pe langa piesele cu imprimeuri, in noua colectie Rainbow de la ETIC gasesti atat haine office (camasi, sacouri, pantaloni cu dunga), piese in trend (pantaloni culottes, topuri, bluze drapate sau asimetrice), cat si de party (rochii de seara, bluze si topuri cu paiete si detalii metalice).

Colectia Rainbow de la ETIC este deja disponibila in toate magazinele brandului si online, pe www.etic.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri