O sarbatoare a culorilor. Aceasta este esenta noii colectii de primavara-vara de la ETIC, care te incanta cu cele mai vii si mai vesele nuante, de la roz puternic la rosu, corai, albastru intens sau verde fistic.

Comunicat de presa

“Pentru mine, noul sezon inseamna multa culoare”, spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC. “De aceea am ales, pentru colectia Rainbow, multe nuante acidulate, chiar si pentru piesele de birou. Rochiile, sacourile, pantalonii, topurile nu sunt disponibile doar in clasicele alb, negru sau bej, ci si in culori puternice, care iti confera imediat buna-dispozitie. In plus, ca de obicei, am folosit multe materiale cu imprimeuri, chiar si pentru pantaloni. Printurile din acest sezon sunt diferite, dar as vrea sa le evidentiez pe cele cu flori mari, pline de culoare.”

Pe langa nuantele puternice, care sunt elementul comun al noii colectii de la ETIC, stilul brandului ramane clasic, dar cu un twist: rochii color-block sau cu design minimalist si un cordon sic, sacouri cu detalii la maneci, topuri cu mici aplicatii pe umeri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Stilurile sunt diferite, ETIC oferind atat haine office (camasi, sacouri, pantaloni cu dunga), piese in trend (pantaloni culottes, topuri si bluze drapate sau asimetrice), cat si de party (rochii de seara, bluze si topuri cu paiete si detalii metalice).

Colectia Rainbow de la ETIC este deja disponibila in toate magazinele brandului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri