In cartea de bucate a fiecarei gospodine exista retete transmise din generatie in generatie. In Saptamana Romaneasca le-am strans pe cele mai gustoase in Camara Noastra si am gasit fermieri si mici intreprinzatori care sa le produca pentru tine. Descopera bunatatile romanesti, in perioada 7 - 13 martie, in toate magazinele Lidl din tara.

Comunicat de presa

Ofera-le celor dragi preparate traditionale pline de savoare si redescoperiti impreuna meniul autentic romanesc cu produsele din Camara Noastra. Astfel, te poti bucura de specialitati romanesti din carne, feliate, precum ceafa crud-uscata (4.99 lei), jambon crud-uscat (4.49 lei) si salam cu carne de curcan (9.99 lei).

Incearca si ciolanul presat (2.99 lei), o specialitate unica in Romania, preparat din ciolan fraged dezosat, invelit in soric. Babicul (4.99 lei), adus tocmai din zona Buzaului, preparat din carne de oaie si vita, condimentat cu boia naturala din ardei rosii iuti, este alegerea perfecta pentru o gustare plina de arome traditionale.

In aceasta saptamana, vei regasi trei specialitati de nelipsit de pe mesele romanilor, preparate din ingrediente alese cu grija si cu multa dragoste pentru bucataria autentic romaneasca. Jumarelele (5.99 lei) fragede si delicioase, slanina afumata (14.99 lei) si carnatii sau carnea la garnita (12.99 lei) iti vor readuce aminte de gustul meselor din copilarie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Direct din Delta Dunarii, poti gasi specialitati din crap, prajit si marinat (12.99 lei) sau chiar saramura (12.99 lei). Savureaza delicii pescaresti, precum salata din icre de stiuca (8.49 lei), frecata cu sare si zeama de lamaie.

De luni, vei gasi in Camara Noastra preparate cu gustul si consistenta pe care romanii le recunosc cu usurinta, oriunde le-ar regasi. Asadar, poti incerca selectia de branzeturi din lapte de capra (9.99 de lei), care pot fi servite direct de pe un platou traditional de ceramica, de 21 cm (14.99 lei).
In aceasta saptamana te poti bucura de produse cu traditie, precum branza fermentata Horezu (4.99 de lei), maturata minimum 3 luni si taiata manual sau de laptele proaspat de capra (5.99 de lei/900 ml), pe care il poti servi dintr-o carafa de ceramica (16.99 lei), pentru un plus de autenticitate.

Din fructe romanesti adunate cu grija a rezultat o dulceata delicioasa de visine (5.99 lei), iar din muguri de brad un sirop (5.99 lei/0.5 l) preparat dupa o reteta naturala. Cu un continut de fruct de 40%, este numai bun de servit alaturi de sifon sau de apa minerala.

Dulciurile romanesti, precum cornuletele fragede cu magiun (6.99 lei), bezelele (2.99 lei) sau fursecurile (8.99 lei) delicioase, sunt numai bune de savurat la filmul preferat, impreuna cu prietenii. Sau poate alaturi de o cana de lapte proaspat la micul dejun.

Crama din Camara Noastra este bogat aprovizionata si vei gasi vinuri din diverse sortimente, precum Pelin alb/rosu de Urlati (11.99 lei/0.75 l), un cupaj din Feteasca Alba & Sauvignon Blanc, macerat 3 saptamani cu mix de ierburi si fructe, sau Menestrel Merlot 2013 sec (24.99 lei/0.75 l), maturat 12 luni in baric de stejar romanesc. Mai poti gasi si visinata (39.99 lei/0.7 l), cu fructe intregi, pe care o poti degusta din paharele de tuica (34.99 lei /1 set-7 pahare).

Lidl surprinde romanii cu o masa la restaurant in perioada 9-13 martie

Pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a se bucura cat mai mult de preparatele din gama Camara Noastra, Lidl readuce pe harta faimosul restaurant La Iordache. Astfel, timp de 5 zile, cei care s-au inscris pe bucatarialidl.ro vor beneficia de o masa cu bucate romanesti pregatite ca odinioara, in ordinea inregistrarii pe site si in limita locurilor disponibile.
Incepand cu 7 martie, vino la Lidl si gusta bucatele romanesti din Camara Noastra!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri