Din primele zile de primavara simtim nevoia unei schimbari. Ne dorim o piele mai stralucitoare, un ten mai curat si mai luminos, de ce nu, o privire electrizanta. Odata cu primele zile calduroase si insorite, trebuie sa acordam mai multa atentie ingrijirii tenului. Diferentele bruste de temperatura usuca si deshidrateaza pielea, iar razele ultraviolete mai puternice pot provoca iritatii. Primul pas pentru un ten mai curat si mai luminos este fara doar si poate curatarea delicata, ca parte esentiala a ritualului tau de frumusete.

Comunicat de presa

Herbalife SKIN ii poate asigura pielii tale o nutritie cu adevarat inteligenta si recomanda Lotiunea de curatare cu efect calmant pe baza de Aloe, pentru ten normal spre uscat. Este o spuma catifelata si fina cu infuzie de Aloe Vera ce indeparteaza delicat excesul de sebum si impuritatile fara a irita, lasand tenul curat si catifelat.

Aloe Vera care catifeleaza si hidrateaza tenul
Vitamina B3, Vitaminele C si E cu proprietati antioxidante
Ingrediente de curatare obtinute din nuca de cocos

Toate produsele incluse in gama Herbalife SKIN sunt create pe baza unei formule unice, ce imbina peste 15 tipuri de vitamine hranitoare cu extracte din plante, fiind exclusiv realizate cu formule testate clinic, fara sulfati si parabeni in cazul produselor de spalare si curatare a tenului.

Herbalife SKIN recomanda si Gelul de curatare cu efect de catifelare pe baza de citrice pentru ten normal spre gras. Reduce sebumul dupa o singura folosire lasand tenul curat si luminos. Contine microparticule exfoliante din boabe de jojoba ce indeparteaza impuritatile si revigoreaza tenul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Microparticule exfoliante din boabe de jojoba
Vitamina B3, vitaminele C si E cu proprietati antioxidante
Aloe Vera, ulei de portocale si ulei de grapefruit


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri