Primavara incepe la Hotstepper cu IMPULSE, o colectie eclectica pentru primavara-vara 2016, ce propune piese indraznete si cu personalitate. Balerinii, mocasinii si stilettos atrag atentia prin mixul neconventional de materiale si culori. Piesele din editia limitata, More is More, sunt vedetele incontestabile, ce se transforma in must-have-uri ale sezonului. In plus, surpriza colectiei sunt faimosii „mules”, elemente de rezistenta pentru orice garderoba de primavara.

Comunicat de presa

Balerini veseli si colorati: Pentru tinutele usoare din zilele calde, Hotstepper a creat numeroase variante de balerini usor de purtat si asortat. Fie ca este vorba despre asocieri de culori, mixuri de materiale sau printuri interesante, ei se vor potrivi perfect cu primele raze de soare.

Mocasini hybrid: Combinatia dintre mocasinul clasic si balerin duce la un nou tip de pantof, usor de purtat in timpul zilei si foarte util pentru tinutele office. Mocasinii din colectia Impulse atrag privirile nu numai prin forma, ci si prin detaliile suprinzatoare, precum pielea cu irizatii, dungile sau texturile nobile.

Stilettos urban-chic: Hotstepper reinventeaza modelul stiletto clasic si ii confera un plus de personalitate prin elemente ultra distinctive: accesorii precum ciucuri de matase, sireturi, panouri transparente sau funde supradimensionate, piele cu animal print in culori electrice sau taieturi asimetrice.



Editia limitata More is More: Un carusel de culori si forme compune colectia limitata Hotstepper din sezonul de primavara-vara 2016. Cele mai indraznete piese pornesc de la balerinii ascutiti cu mix de materiale si texturi, pana la stilettos cu forme neconventionale si botine ultra sexy.

Mules: Nelipsiti de pe lista de cumparaturi a acestui sezon, faimosii „mules” isi fac loc si in colectia de primavara-vara de la Hotstepper. Fie in nuante cuminti, pastelate, fie creati din piele cu irizatii, ei se vor potrivi perfect outfit-urilor boeme.

Produsele Hotstepper pot fi achizitionate online – www.hotstepper.ro – sau din magazinul brandului, situat in Strada Baratiei, nr 33 (in spatele magazinului Cocor).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri