Esti mereu in cautarea secretelor anti-imbatrinire si iti doresti sa incluzi in ritualul tau de frumusete produse revolutionare ? Promotor al ideii ca frumusetea vine din interior, BEAUTINΤΜ COLLAGEN de la myelements este solutia ! BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN contine colagen hidrolizat Peptan de inalta calitate, sub forma de peptide pentru o mai buna absorbtie, este imbogatit cu acid hialuronic, continand de asemenea vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C si zinc.

Comunicat de presa

BEAUTIN COLLAGEN are dublu rol: contine nutrienti gata de a fi asimilati de organism, dar si micronutrienti ce contribuie la cresterea productiei normale de colagen de catre organism. Printre beneficiile produsului amintim urmatoarele: sporeste stralucirea pielii si ofera un plus de hidratare acesteia, intareste parul si unghiile, contribuie la sanatatea tesutului conjunctiv, imbunatateste starea articulatiilor si are proprietati antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.

Produsul este in forma lichida pentru o administrare facila. Poate fi ingerat ca atare sau dupa ce este diluat cu apa. Desi colagenul este obtinut din surse naturale de peste, el nu are un gust asociat sursei de provenienta, ba dimpotriva, este imbogatit cu arome placute de fructe: capsuni-vanilie si mango-pepene galben. Pentru rezultate de impact se recomanda utilizarea zilnica a produsului timp de 12 saptamani, in doze de 30 ml (usor de masurat cu ajutorul capacului special al produsului).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri